blank

Langatabikistraat 18-19-20-21

Langatabikistraat 18, 19, 20 & 21

Zakelijke kavel met betreding vanuit twee straten

Objectcode: KP00869

€ 150.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Commercieel
Perceelopp.: 1122 m²
Frontbreedte: 44 m
Diepte: 22.5 m

Omschrijving

Een uitstekend gelegen commercieel perceel langs de Langatabikiweg. Dit terrein kunt u betreden vanuit de Langatabikistraat als de Soekhallweg. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en de toegang is gemakkelijk via volledig gerehabiliteerde wegen.

De kavel bevindt zich niet ver van de Toevluchtweg en de Cocobiacoweg. Met een frontbreedte van 44 meter en een diepte van 22.5 meter, is het terrein ontbost en bouwrijp gemaakt. Het is reeds opgehoogd en voorzien van massieve schuttingen en stalen poorten aan zowel de Langatabikistraat als de Soekhallweg.

Een bijkomend voordeel van het terrein is de dubbele toegangsmogelijkheid. Aan de achterzijde is er een zandweg die toegang biedt tot het terrein.
Dit terrein is ideaal voor het opzetten van een loods of voor diverse zakelijke doeleinden. Er is mogelijkheid tot stichting overname.

Indien u geïnteresseerd bent aarzel niet om dit mooi terrein te verkennen op deze uitstekende locatie in het district Paramaribo.
Neem vandaag nog contact op en ontdek de vele mogelijkheden die dit terrein u biedt.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Langatabikistraat 18-19-20-21 • Welgelegen • Paramaribo • Suriname