Lao Sestraat perc. 209

Lao Sestraat perc. 209 - Een eigendomsperceel betaalbaar en binnen bereik! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Lao Sestraat perc. 209

Een eigendomsperceel betaalbaar en binnen bereik!

Objectcode: KP00937

€ 14.000

$ 15.194

SRD 588000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 392 m²
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 19.5 m

Omschrijving

Dit perceel aan de Braamshoopweg perc. 209 biedt een praktische oplossing voor wie op zoek is naar een eigen plek zonder zware hypotheeklasten. Met een oppervlakte van 392 m² en een betaalbaar prijskaartje, is dit een unieke mogelijkheid voor mensen met een beperkt budget om een stap richting eigenaarschap te zetten en vervolgens aan de financiële basis te werken voor het bouwen van hun eigen (t)huis.

Het voordeel van een hoekperceel, met een frontbreedte van 20 meter en een diepte van 19,5 meter, biedt zeker genoeg ruimte om een eenvoudige woning te bouwen, precies zoals gewenst en de ruimtelijke mogelijkheid te behouden voor toekomstige uitbreiding. Gelegen in een verkavelingsproject met reeds betegelde wegen en voorzien van water en stroom, gelegen tussen Paramaribo en Lelydorp, biedt het alle rust en ruimte en toch binnen redelijk bereik van de stadse voorzieningen.

Met een eigendomstitel inbegrepen, biedt dit perceel een stabiele basis en zekerheid voor de toekomst. Geen gedoe, geen verborgen kosten, gewoon een haalbare mogelijkheid om een eigen plek te creëren dat past bij jouw huidige levensstijl en budget.

Dit is een concrete mogelijkheid! Neem vandaag nog contact op en informeer naar de voorwaarden om eigenaar te kunnen worden van dit betaalbare perceel.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht




  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Lao Sestraat perc. 209 • Wanica • Wanica • Suriname