Leiding 7a perceel 104

Commercieel terrein aan de hoofdweg, Commissaris Weytinghweg

Leiding 7a perceel 104

Objectcode: P0570B6

€ 375.000

$ 363.375

SRD 8887875


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Tuinbouw
Perceelopp.: 7424 m²
Bodem: mix
Frontbreedte: 150 m
Diepte: 50 m

Omschrijving

Commercieel zeer attractief terrein. De frontbreedte aan de hoofdweg, Commissaris Weytinghweg is 150 m(!). De beschoeide zijde aan het kanaal is eveneens 150 m breed.

Het perceel
Het vlakke perceel is onbegroeid, goed onderhouden en gereed voor bebouwing. De ligging en de zeer praktische breedte van 150 meter direct aan de hoofdweg maakt dit perceel uitermate geschikt voor verschillende bedrijfsmatige activiteiten. De beschoeide oever aan de achterzijde van het perceel aan het Saramaccakanaal met de verbinding naar de Surinamerivier biedt ook de nodige mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de aan- en afvoer van materialen.

Potentiële investeerders zal het zeker niet zijn ontgaan dat de grootte van het perceel ook nog de mogelijkheid biedt tot het verdelen in meerdere aantrekkelijke en royale stukken.

Voorzieningen
De voorzieningen voor aansluiting op het elektriciteit- en waternet zijn in de nabijheid. Het perceel is tot een goed niveau opgevuld ten opzichte van de weg, vlak getrokken en volledig schoon.

Samenvatting
Ongeacht de gebruiksfunctie of bestemming van dit object, is het een aantrekkelijke investering wat zeker rendement zal kunnen opleveren. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Leiding 7a • Leiding • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!