blank

Matipassiweg 3b

Matipassiweg 3b - Prachtig bouwkavel gelegen in een gewilde straat te Leiding, semi gated - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Matipassiweg 3B, Leiding 11a

Prachtig bouwkavel gelegen in een gewilde straat te Leiding, semi gated

Objectcode: KP01002

€ 96.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 816 m²
Frontbreedte: 19 m
Diepte: 43 m

Omschrijving

Bent u op zoek naar een kavel in het zuiden van Paramaribo waar u in rust en ruimte kunt wonen, in een omgeving die luxe en upscale living uitstraalt? Dan dient u absoluut dit terrein in overweging te nemen, gelegen aan de Matipassiweg, een zijstraat van de Commissaris Weythingweg ter hoogte van Leiding 11a. Een straat die zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld tot een kleinschalige community waar stijl in bouw en leefgenot een overeenkomstige uitstraling heeft.

Dit eigendomskavel is bouwrijp, het terrein is reeds opgehoogd en heeft een gesloten riolering aan de voorzijde inclusief een vergaarput. Een schutting aan de noordelijke zijde is reeds aanwezig. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig in de straat en in de directe nabijheid zijn tal van uitvalswegen.

Kortom, een toplocatie voor het bouwen van uw droomwoning.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Matipassiweg 3b • Leiding • Wanica • Suriname