fbpx
Medusastraat 462

Medusastraat 462

Medusastraat 462 - Bouwkavel gelegen in de gewilde woonwijk Rainville, te Paramaribo-Noord! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Medusastraat 462

Bouwkavel gelegen in de gewilde woonwijk Rainville, te Paramaribo-Noord!

€ 49.750

$ 58.333

SRD 435.047


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 360 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 15 m
Diepte: 24 m

Omschrijving

In de gewilde woonwijk Rainville, te Paramaribo-Noord ligt dit bouwkavel. Het terrein is redelijk opgehoogd en bouwrijp. Het dient wel schoongemaakt te worden van wied en onkruid en kleine bosschage. De frontbreedte aan de Medusastraat is 15 meter en de diepte 24 meter. Aan twee zijden van het terrein zijn reeds stenen schuttingen, alleen aan de Noord-Oost zijde dient u nog een schutting op te trekken. De voorlang lopende rioleringstrens is gedempt waardoor u kosten bespaard zijn voor het aanleggen van een inrit en het bekokeren van de trens.

Dit terrein van 360 m² is eigendom en ligt zeer centraal in Paramaribo-Noord. In de directe omgeving vindt u alles wat u nodig heeft op loopafstand.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Medusastraat 462

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Medusastraat • Rainville • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!