fbpx
Nelson Mandelalaan 154

Nelson Mandelalaan 154

Nelson Mandelalaan 154 - Terrein te Waterland (omgeving Domburg) - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nelson Mandelalaan 154

Terrein te Waterland (omgeving Domburg)

€ 12.500

$ 13.842

SRD 103.232


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 2526 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 35 m
Diepte: 72 m

Omschrijving

Kavel te Waterland, omgeving Domburg.

Het perceel
Deze kavel van 2526 m² staat aan de Nelson Mandelalaan op een bijzondere locatie te Waterland (Para-Domburg). Het terrein heeft een frontbreedte van 35 m en een diepte van 72 m. De Nelson Mandelalaan, is de eerste zijstraat van de Struisvarensweg. De Surinamerivier is niet ver verwijderd van dit terrein. Let wel: de kavel kan alleen bereikt worden als de weg schoongemaakt wordt. Ongeveer 140 meter van de Struisvarensweg staat het terrein dat ook dichtbegroeid is.

De omgeving
Waterland ligt in de buurt van Accaribo, in de directe omgeving vindt u diverse recreatie gelegenheden zoals Marina Waterland Resort en White Beach. Iets verder in de omgeving, 5 minuten van dit terrein is er een woningbouwproject van de overheid. De overheid is ook bezig met een ander woningbouwproject ongeveer 20 minuten verwijderd van dit terrein (te Plantage Adrichem). Dus dit gebied zal steeds meer tot ontwikkeling komen. De Struisvarensweg is niet ver van de Domburg Markt.

Lees verder...

Voorzieningen
De weg is betegeld maar helaas dichtbegroeid, en stroom en water zijn niet aanwezig in de weg zelf. Wel is er op ongeveer 140 meter verwijderd aan de Struisvarensweg stroom en water. De dichtbegroeide weg zou gemakkelijk begaanbaar kunnen worden.

Samenvatting
Een mooi terrein in een gebied dat tot ontwikkeling komt voor een redelijke prijs.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Nelson Mandelalaan 154

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Nelson Mandelalaan • Waterland • Para • Suriname