fbpx

Nieuwe Charlesburg 70ha

Nieuwe Charlesburg 70ha - Investeerders, opgelet! 70ha eigendomsgrond klaar voor ontwikkeling - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nieuwe Charlesburg 70ha

Investeerders, opgelet! 70ha eigendomsgrond klaar voor ontwikkeling

€ 1.500.000

$ 1.7758372

SRD 13.2441942


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Investering
Perceelopp.: 700000 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 300 m
Diepte: 2825 m

Omschrijving

Dit groot terrein van 70 ha is gelegen te Nieuwe Charlesburg richting het Noorden en grenst aan de Atlantische Oceaan. Een terrein van kaliber en afmeting voor een investeerder die wilt ontwikkelen. Tal van ontwikkelaars gingen u al voor in deze omgeving en diverse projecten zijn succesvol als paddenstoelen uit de grond gestegen.

In de omgeving Ringweg richting Paramaribo-Noord, is enorm veel vraag naar eigendomskavels voor bewoning. Jaarlijks worden prijzen duurder en het aanbod schaarser. Een projectontwikkelaar zou deze grond goed kunnen gebruiken om te ontwikkelen voor een woningbouwproject, ook uw geld vastzetten in een zeer courant groot stuk eigendomsgrond zou een goede optie zijn.

U bereikt dit groot stuk land door vanuit de Ringweg de Nieuwe Charlesburgweg in te rijden. Na ongeveer 1 kilometer zult u zien dat de directe bebouwing stopt en de weg overgaat tot een zandweg. Deze weg kunt u doorrijden over een lengte van 1.7 kilometer waarna er een weg naar rechts is. Deze weg is niet goed begaanbaar, maar komt wel na 500 meter uit op het begin van dit terrein. Deze grond wordt aangeboden voor € 2,- per m², wat een scherpe prijs is voor een eigendomsgrond van deze afmeting.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Nieuwe Charlesburgweg • Charlesburg • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!