blank

Nieuw Saron weg perc. 229

Nieuw Saron weg perc. 229 - Aantrekkelijk schoon gemaakt terrein! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nieuw Saron weg perc. 229

Aantrekkelijk schoon gemaakt terrein!

Objectcode: KP00875

€ 37.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 343 m²
Frontbreedte: 10 m
Diepte: 25 m

Omschrijving

Bent u op zoek naar een uniek stuk terrein nabij de nieuw te bouwen Saramacca brug in het hart van het bruisende Wanica district? Zoek niet verder! Wij hebben voor jou het terrein bij uitstek: een perceel gelegen aan een onverharde weg aan de noordzijde en grenzend aan de Van het Hogerhuysstraat aan de oostzijde.

Dit perceel van maar liefst 343 vierkante meter biedt een zee van mogelijkheden voor wie op zoek is naar een stukje bouwrijp terrein om te investeren, te ontwikkelen of te bouwen. Het terrein is niet alleen strategisch gelegen, maar is ook opgehoogd en voorzien van de benodigde infrastructuur, waaronder elektriciteit en water. Of u nu droomt van het bouwen van uw droomhuis, het ontwikkelen van commerciële ruimtes of het starten van een bedrijf, dit perceel biedt de ideale basis voor uw plannen.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit perceel is de veelzijdigheid ervan. Naast de mogelijkheden voor residentieel gebruik, leent het terrein zich ook uitstekend voor commerciële doeleinden. Of u nu een klein bedrijf wilt starten, een winkel wilt openen of een ander commercieel project wilt ontwikkelen, dit perceel biedt de ruimte en de mogelijkheden die u nodig hebt om uw visie werkelijkheid te laten worden. Bovendien biedt dit perceel niet alleen een uitstekende locatie en infrastructuur, maar is het ook volledig omrasterd aan de zuid- en westzijde door middel van een stenen muur en aan de noord- en oostzijde omrasterd met walaba palen met prikkeldraad.

Of u nu een investeerder bent die op zoek is naar een lucratieve kans, een ontwikkelaar die op zoek is naar het volgende project, of een individu dat zijn droomhuis wil bouwen, dit perceel biedt alles wat u nodig hebt en meer. Mis deze kans niet om uw dromen waar te maken en investeer vandaag nog in dit prachtige perceel in Saron, Wanica. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Nieuwe Saron weg perc. 229 • Saron • Wanica • Suriname