Oost-West verbinding Slootwijk 137A

Oost-West verbinding Slootwijk 137A - Prachtig terrein met kreek bruikbaar voor diverse doeleinden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Oost-West verbinding Slootwijk 137A , Commewijne

Prachtig terrein met kreek bruikbaar voor diverse doeleinden

Objectcode: KP00823

€ 89.000

$ 95.382

SRD 3738000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Landbouw
Perceelopp.: 49384 m²
Frontbreedte: 100 m
Diepte: 500 m

Omschrijving

Langs de Oost-Westverbinding ter hoogte van Slootwijk ligt dit riant terrein van 5ha wat te koop wordt aangeboden. Het terrein heeft een frontbreedte langs de Oost-Westverbinding van 100meter en een diepte van 500meter. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Dit terrein onderscheid als USP door de kreek die dwars door het terrein loopt. De mix bodemgesteldheid tussen zand en klei leent zich ideaal voor landbouw waarbij irrigatie door gebruik van de kreek een absolute meerwaarde is.

Dit terrein is ook ideaal voor prive bewoning of toerisme waarbij het accent ligt op landelijk wonen met eigen zwemgelegenheid door de koele kreek met het donker kreek water (colakreek). In de directe nabijheid zijn er meerdere terreinen met buitenverblijven en zwemplekken in de kreek.

Kortom volop potentie en bruikbaarheid voor diverse activiteiten en doelstellingen, de frontbreedte van 100 meter is ook ideaal bruikbaar en is een absolute toegevoegde waarde. Of u nu bent naar een ruim terrein voor landbouw, prive bewoning, toerisme, of andere zakelijke doeleinden te Commewijne dan is dit terrein zeker het overwegen waard.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Oost-West verbinding Slootwijk 137A • Slootwijk • Commewijne • Suriname