blank

Orleanekreekweg 1a + 1b

Orleanekreekweg 1a + 1b - Te Koop: Twee Prachtige Percelen aan de Orleanekreek te Tamanredjo in het District Commewijne - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Orleanekreekweg 1a + 1b

Te Koop: Twee Prachtige Percelen aan de Orleanekreek te Tamanredjo in het District Commewijne

Objectcode: KP00980

€ 110.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Commercieel
Perceelopp.: 3892.27 m²
Frontbreedte: 42.08 m
Diepte: 95.71 m

Omschrijving

Het district Commewijne is gelegen aan de rechteroever van de Surinamerivier, direct ten oosten van Paramaribo. Commewijne wordt in het noorden begrensd door de Atlantische Oceaan, in het westen door de districten Paramaribo en Wanica, in het zuiden door het district Para en in het oosten door het district Marowijne. De hoofdplaats is Nieuw-Amsterdam.

In het ressort Tamanredjo aan de Orleanekreekweg, een zijweg van de Hadji Iding Soemitaweg, worden twee naast elkaar gelegen percelen te koop aangeboden. De percelen liggen ongeveer 500m diep de weg in, aan de oever van de Orleanekreek, waarlangs deze weg loopt.

De Orleanekreekweg is een zandweg en redelijk goed berijdbaar. Er zijn elektriciteitsmasten langs de weg, wat betekent dat elektriciteit beschikbaar is.
Het gebied is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad, zonder volledig afgelegen te zijn. In de buurt zijn er een aantal nieuwbouwwoningen, wat getuigt van een groeiende gemeenschap.

Lees verder...

Beide percelen hebben als grondtitel EIGENDOM en zijn officieel voorzien van perceels-ID's. De percelen zijn flink opgehoogd en goed onderhouden, maar nog niet omrasterd. Ze bieden talloze mogelijkheden voor zowel tuinbouw als bebouwing. Met een totale oppervlakte van bijna 4000 m² is er genoeg ruimte om een ruime woning neer te zetten en daar omheen een weelderige tuin aan te leggen. De aanwezigheid van elektriciteit in de straat maakt het eenvoudig om uw bouwplannen te realiseren. De percelen zijn, als oude plantagegronden ook heel geschikt voor de tuinbouw of het houden van klein vee.

De Orleanekreek (ook gespeld als Orleana, Oreleana, Orelana of Orellana) heeft ook wel bekend gestaan als Peersen-kreek en als Hoer-Helena-kreek. De kreek heeft een lengte van 22.48 kilometers en mondt uit in de Commewijnerivier. Vanaf 1774 werden aan de Orleanekreek plantagegronden uitgegeven

De ligging aan de Orleanekreek zelf zorgt voor een serene omgeving, ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Naast haar rijke biodiversiteit biedt de nabijheid van de Orleanekreek uitstekende mogelijkheden voor recreatieve activiteiten zoals vissen, en varen. Alles bij elkaar genomen levert dit een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de plaatselijke bewoners.

Wacht niet te lang, percelen zoals deze zijn zeldzaam en gewild. Maak uw droom werkelijkheid en investeer in uw toekomst aan de Orleanekreekweg
Neem vandaag nog contact op met de makelaar voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Uw droom van een ruim, rustig en mooi gelegen eigendom in Commewijne is binnen handbereik!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Orleanekreekweg 1a + 1b • Tamanredjo • Commewijne • Suriname