blank

Osmiumstraat perc. 5564

Osmiumstraat perc. 5564

Bouwklaar perceel aan de Osmiumstraat in Tourtonne 5

Objectcode: KP00764

€ 59.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 566 m²
Frontbreedte: 17.14 m
Diepte: 33.28 m

Omschrijving

Dit perceel, gelegen aan de Osmiumstraat in Paramaribo Noord, bevindt zich in de goed bebouwde woonwijk Tourtonne 5. Met een oppervlakte van 566 m2, een frontbreedte van 17 m. en een diepte van 33,5 m., biedt het zeker voldoende ruimte voor een bouwproject met een ruime bouwoppervlakte en voldoende resterende vierkante meters rondom de bouw voor de aanleg van uw tuin.

Het perceel heeft een gunstige ligging met geasfalteerde wegen en omringende woningen van goede kwaliteit. De bouw kan direct van start gaan, zonder beperkingen.
Een interessant kostenvoordeel is dat het perceel langs drie zijden al voorzien is van een betonnen schutting, waardoor u bespaart op het investeren in privacy en veiligheid. Slechts de voorzijde kan desgewenst nog afgebakend worden met een afrastering.

De grondtitel is eigendom en de bestemming is bewoning.
Dit perceel aan de Osmiumstraat is een uitstekende keuze en biedt een praktische en betaalbare mogelijkheid voor degenen die op zoek zijn naar een onbebouwde, goed gelegen kavel in Paramaribo Noord.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Osmiumstraat perc. 5564 • Paramaribo Noord • Paramaribo • Suriname