Pachoullilaan perc. 229 Tourtonne Garden

Pachoullilaan perc. 229 Tourtonne Garden - Te koop: Prachtig perceel van 1000 m2 gelegen aan het water in het exclusieve deel van Tourtonne Garden - 'Tourtonne Exclusive'. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Pachoullilaan perc. 229 Tourtonne Garden

Te koop: Prachtig perceel van 1000 m2 gelegen aan het water in het exclusieve deel van Tourtonne Garden - 'Tourtonne Exclusive'.

Objectcode: KP00501

€ 139.000

$ 147.235

SRD 5838000


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 1000 m²
Frontbreedte: 25 m
Diepte: 40 m

Omschrijving

Dit unieke perceel biedt een frontbreedte en een oeverbreedte van 25 m, waardoor het een van de meest gewilde stukken grond in het project is. Gelegen aan de Noordzijde (de windzijde) van Tourtonne Garden, maakt dit perceel deel uit van een schiereiland, omgeven door water aan 3 zijden, waardoor u geniet van een bijzonder uitzicht en een ongeëvenaard gevoel van ruimte en privacy.

Tourtonne Garden staat bekend om zijn uitstekende organisatie en veiligheid, waardoor het bij uitstek een perfecte plek is voor gezinnen en pensionado's die op zoek zijn naar rust en sereniteit in hun woonomgeving. Hier kunt u genieten van het comfort en de gemoedsrust die hoort bij het leven in een 'gated community'.
De ruime opzet en de grens aan het water maken dit perceel tot een exclusieve locatie om uw droomhuis te bouwen. U heeft alle vrijheid om uw ideale woning te creëren met de mogelijkheid om te genieten van een privé-oever met een directe toegang tot het water voor recreatie.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het exclusieve Tourtonne Garden concept en te wonen op een plek die een buitengewoon aangename levensstijl in het vooruitzicht stelt. Neem vandaag nog contact met ons op om dit unieke perceel te bezichtigen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Pachoullilaan perc. 229 Tourtonne Garden • Paramaribo Noord • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!