Pakanistraat perc. 171

Pakanistraat perc. 171

Bouwperceel aan kanaalzijde te Morgenstond, Paramaribo

Objectcode: KP00739

€ 45.000

$ 48.691

SRD 1890000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 690 m²
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 34.5 m

Omschrijving

Dit perceel, gelegen aan de Pakanistraat in de rustige wijk Morgenstond in Paramaribo, biedt een praktische kans voor uw woningbouwproject. Met een oppervlakte van 690 m2 en eigendomsgrond is het de ideale grootte voor degenen die een eigen huis willen bouwen op een ruim perceel.

De strategische oriëntatie van het perceel; de frontzijde naar het noorden gericht met de constante noordoost passaatwind, is in de huidige klimaatomstandigheden een enorm pluspunt en essentieel bij de situering van uw bouwproject.
Een ander voordeel zijn de reeds aanwezige voorzieningen van water- en stroomaansluiting waardoor een snelle start van de bouw mogelijk is.

De omgeving is redelijk bebouwd met voornamelijk woningen van de boven middenklasse, wat de waarde van het vastgoed zondermeer ten goede komt. Het perceel heeft een frontbreedte van 20 meter en een diepte van 34 meter, waardoor er voldoende ruimte is om ruim te bouwen en een royaal aantal vierkante meters over te houden voor ‘landscaping’.

De prijsstelling is gunstig voor deze omgeving, waardoor het ongetwijfeld interessant is voor potentiële kopers die de voorkeur geven aan het wonen in Paramaribo Noord. U kunt voor oriëntatie de locatie bezoeken en wenst u vervolgens aanvullende informatie, dan kunt u contact opnemen op tel.nr. 8916684.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Pakanistraat perc. 171 • Morgenstond • Paramaribo • Suriname