Palm Canals perceelnr. 40

Palm Canals perceelnr. 40 - Leuk perceel gelegen te Palmcanallaan, Commewijne - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Palm Canals perceelnr. 40

Leuk perceel gelegen te Palmcanallaan, Commewijne

Objectcode: P0578B6

€ 20.000

$ 23.452

SRD 474020


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 550 m²
Bodem: Klei mix schelp
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 27.50 m

Omschrijving

Leuk perceel gelegen te Palmcanallaan, Commewijne.

Het ‘Palm Canals’ verkavelingsproject ligt tussen twee verkavelingsprojecten te weten: Palm Village en Palm Grove. Ze liggen allen dichtbij Nieuw Amsterdam.

Met een oppervlakte van 550 m² is deze kavel in ons aanbod. Dit perceel heeft een frontbreedte van 20 meter en een diepte van 27,50 meter. Het project is uitstekend op de wind gelegen; dit is te merken vanwege de Surinamerivier die op steenworp afstand ligt. De weg is betegeld en beplant met miami palmbomen. Op het project zijn de nodige voorzieningen, gesloten riolering en een goede drainage aanwezig. Ook wordt het gehele project in de omtrek gescheiden door open afvoerkanalen.

Een ideale woonomgeving voor mensen die rust, privacy en natuur hoog op hun woonwensenlijst hebben staan. Neemt u gerust contact op voor meer info!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Sandra Slijngard

+597 890-1439

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Palmcanallaan • Palm Canal • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!