fbpx
Palm Island 162

Palm Island 162

Palm Island 162 - Ruime bouwkavel aan het prachtige meer van Palm Village, goed op de wind gelegen en ideaal voor het opzetten van uw droomwoning. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Palm Island 162

Ruime bouwkavel aan het prachtige meer van Palm Village, goed op de wind gelegen en ideaal voor het opzetten van uw droomwoning.

€ 79.000

$ 87.617

SRD 653.450


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 1753 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 30 m
Diepte: 60 m

Omschrijving

Wonen aan het water is niet voor iedereen weggelegd. Knelpunten zijn vaak de dure locaties van de schaarste terreinen. Dit terrein is een oplossing bij uitstek; wonen aan een prachtig meer op een terrein van maar liefst 1753m².

Het perceel
De ideale afmeting en oppervlakte op de juiste locatie aan het water is niet vaak te vinden, toch vonden wij van Surgoed dat dit terrein wel zeer bijzonder is vanwege zijn kenmerken en ligging. Goed gelegen eigendomsterrein, gesloten riolering, aan het water, goed op de wind gelegen, opgehoogd en op een bijzonder mooi project, landelijk en toch in een gated area met veel sociale controle en buurtpreventie. Deze terreinen worden meestal te koop aangeboden tegen veel duurdere bedragen, we kunnen zeggen dat dit een koopje is.

Voorzieningen
Water, stroom en betegelde wegen zijn standaard aanwezig. Ook in de directe omgeving zijn er supermarkten, restaurants, scholen en andere voorzieningen.
Alles binnen handbereik en wonen op een project dat gated is met 24 uur bewaking.

Palm Island 162

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Palm Island • Jaglust • Commewijne • Suriname