Palm Island 376

Palm Island 376 - Prachtige hoekkavel te Palm Island (omgeving Palm Village-Belwaarde) - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Palm Island 376

Prachtige hoekkavel te Palm Island (omgeving Palm Village-Belwaarde)

Objectcode: P0642B3

€ 24.000

$ 25.859

SRD 1008000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 622 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 22 m
Diepte: 28 m

Omschrijving

Fijn wonen in alle rust is nu binnen handbereik op deze mooie kavel te Palm Island - Palm Village (Commewijne).

Het perceel
Op Palm Island, op de hoek van de Tangarepalmlaan en de Arengapalmlaan, staat deze kavel van 621.88 m2. Palm Island maakt deel uit van Palm Village. Dit is een luxe woonwijk in Commewijne, voorzien van harde wegen, gesloten riolering, beplanting en een uitgebreid kanalenstelsel rondom het project met 25 meter brede kanalen die niet alleen dient als verfraaiing, maar ook als afwatering en beveiliging. Het project is voorzien van één ingang met 24-uur beveiliging. De bouwkavels variëren tussen 500 m2 en 1500 m2.

De omgeving kan je typeren als veilig, rustig, kindvriendelijk en met plezier wonen. Alle wegen naar dit terrein zijn verhard; Palm Village is gelegen nabij Nieuw Amsterdam en het Openluchtmuseum. In de omgeving is alles beschikbaar. Goed gesorteerde supermarkten, verse groenten, fruit, vlees en viswaren.

Op Palm Village kunt u genieten van alle wonderen van de Natuur op een moderne en luxe manier.

Voorzieningen
Stroom en water zijn aanwezig.

Samenvatting
Het district Commewijne is gelegen aan de rechteroever van de Suriname rivier, direct ten oosten van Paramaribo. Een district met heel veel groei en potentie. Dit terrein is beschikbaar voor toch nog een redelijke prijs in deze luxe gated community.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  hk Tangare- en Arengapalmlaan • Belwaarde • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!