Palm Island 407

Palm Island 407

Mooi hoekperceel langs een kanaal

Objectcode: P0662B3

€ 53.000

$ 55.750

SRD 1256153


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 1537 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 15.96 m
Diepte: 32 m

Omschrijving

Fijn en rustig wonen op een kavel te Palm Island - Palm Village (Commewijne).

Het perceel
Palm Island maakt deel uit van Palm Village. Dit is een luxe woonwijk te Commewijne, welke is voorzien van verharde wegen, gesloten riolering, beplanting en een uitgebreid kanalenstelsel rondom het project met 25 meter brede kanalen, die niet alleen dienen als een verfraaiing, maar ook als afwatering en beveiliging. En langs een van de kanalen bevindt zich deze mooie kavel.

Het project is van 1 ingang voorzien die over 24-uur beveiliging beschikt. De bouwkavels variëren tussen de 500 m² en de 1500 m².

Het is een veilige, rustige kindvriendelijke omgeving waar je met plezier kunt wonen. In deze bijzondere goed onderhouden gated community zijn de wegen verhard en zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig.

Het project bevindt zich op Belwaarde (Commewijne), slechts 15 minuten van de Wijdenboschbrug. Diverse supermarkten en bouwmaterialen zaken ,een drogist en optiek in de nabije omgeving.

Lees verder...

Voorzieningen
Stroom en water zijn aanwezig.

Samenvatting
Het district Commewijne ligt aan de rechteroever van de Suriname rivier. Hier kunt u genieten van de natuur waar elektriciteit en water aanwezig is. Een district met heel veel groei en potentie. Deze kavel is tegen een hele mooie prijs beschikbaar.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Palm Island • Belwaarde • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!