Palm Island no 346A

Palm Island no 346A - Prachtig gelegen Perceel aan het water in PALM VILLAGE, Commewijne. Een oase van RUST en HARMONIE ! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Palm Island no 346A

Prachtig gelegen Perceel aan het water in PALM VILLAGE, Commewijne. Een oase van RUST en HARMONIE !

Objectcode: KP00816

€ 27.500

$ 29.472

SRD 1155000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 583.76 m²
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Commewijne is een district gelegen aan de oostgrens van Paramaribo. Commewijne en Paramaribo zijn sinds 2000 via de Jules Wijdenboschbrug met elkaar verbonden.
Commewijne is onderverdeeld in 6 ressorten, waarvan Nieuw-Amsterdam de hoofdplaats is.

Nieuw-Amsterdam is het belangrijkste regionale centrum van Commewijne vanwege de aanwezigheid van het districtscommissariaat, het kantoor van de gewestelijke politiecommandant alsook van de bestuursdienst. Verder is er ook een politiepost, de polikliniek van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst en de brandweerkazerne van het district. Ook zijn er twee scholen voor het basisonderwijs (een Openbare en een van de Evangelische Broedergemeente) en een school voor het MULO. Openbaar vervoer wordt onderhouden door de Staatsbusdienstlijn vanuit Meerzorg.

Palm Village, is een exclusief verkavelingsproject in het district en maakt deel uit van het historische Belwaarde-plantagegebied. Het is gelegen aan de Rijweg naar Nieuw Amsterdam.

Op een unieke plek langs een breed kanaal wordt een perceel met adembenemend uitzicht op het omliggende natuurschoon tegen een zeer scherpe prijs te koop aangeboden. U kunt er genieten van de rustgevende aanblik van het kalme water en bent omringd door weelderige vegetatie en groen landschap. Bovendien biedt het kanaal mogelijkheden voor recreatie zoals varen, vissen en het verkennen van de omgeving.

Lees verder...

Het perceeloppervlak is bijkans 580 m² en is ruim genoeg om uw droomhuis te bouwen en groene zones te creëren
Op het projekt zijn elektriciteit- en wateraansluiting aanwezig
U wordt automatisch aangesloten bij een levendige gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar een hoogwaardige levensstijl in een prachtige omgeving.
Als lid van de stichting van perceeleigenaren, profiteert u van gezamenlijke inspanningen voor infrastructuuronderhoud, vuilophaaldiensten, bewaking, straatverlichting en landschapsbeheer.

Ontsnap aan de drukte van de stad en omarm de rust en sereniteit van Palm Village. Maak van deze gelegenheid gebruik om uw ideale thuis te creëren op een van de meest gewilde locaties in Commewijne.

Neem vandaag nog contact op met de makelaar voor meer details en om dit unieke perceel langs het kanaal te bezichtigen. Ontdek de perfecte combinatie van luxe, natuur en gemeenschap in Palm Village.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Palm Island no 346A • Belwaarde • Commewijne • Suriname