fbpx
Paloeloeweg 158

Paloeloeweg 158

Paloeloeweg 158 - Wonen langs de rivier? Deze prachtige kavel is uniek in zijn soort voor een spotprijs! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Paloeloeweg 158

Wonen langs de rivier? Deze prachtige kavel is uniek in zijn soort voor een spotprijs!

€ 57.500

$ 67.420

SRD 502.818


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning en investering
Perceelopp.: 1600 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 28 m
Diepte: 55 m

Omschrijving

Een van de mooiste rivieren in Suriname is de Saramacca rivier. Waarom de mooiste? Omdat op bepaalde punten de rivier niet al te breed is, je ziet dus de pracht van de rivier, maar ook de overkant ervan waar een weelderige flora en fauna is. Daarbij zijn er op bepaalde stukken van de rivier veel waterdieren zichtbaar. De serene rust en kalmte bij de keergetijden van de rivier laat u tot rust komen. Wonen in het midden van de ongerepte natuur, maar toch op steenworp afstand van centra als Groningen, een pittoresk dorp waar de tijden hebben stilgestaan.

Deze kavel die wij verkopen is gewoon weg prachtig. U heeft een waterfront van 28 meter, een compleet opgehoogde kavel, dus geen verborgen kosten. Water en stroom zijn aanwezig en het perceel is volledig eigendom. Morgen kunt u al beginnen met de bouw van uw woning en een steiger aan het water.
Let wel: bij deze kavel is er geen afkalving, er is een opgeworpen kleidam met een onderlaag van mangrove als een natuurlijke schoeiing.

Investeren aan het water is een absolute must. Het zal altijd in waarde blijven stijgen. Waar vindt u voor deze prijs een terrein langs het water dat volledig eigendom is? Binnen 45 minuten bent u van hieruit al in hartje Paramaribo.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Paloeloeweg 158

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Paloeloeweg • Groningen • Saramacca • Suriname


Deel deze pagina!