Pararaclijn pc 12

Pararaclijn pc 12 - Perceel ten zuiden van de Pararaclijn, d.u.v. de grond Libanon pc 12. 1 HA landbouwgrond te koop op RIJSDIJK in het district PARA - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Pararaclijn pc 12

Perceel ten zuiden van de Pararaclijn, d.u.v. de grond Libanon pc 12. 1 HA landbouwgrond te koop op RIJSDIJK in het district PARA

Objectcode: KP00624

€ 25.000

$ 27.003

SRD 1050000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Landbouw
Perceelopp.: 1 ha
Frontbreedte: 100 m
Diepte: 100 m

Omschrijving

Te Koop aangeboden: perceelland groot 1 ha in het district PARA. Het perceel is gelegen ten zuiden van de Pararaclijn en maakt deel uit van grond Aan Libanon. Het betreft een grondhuurperceel dat is uitgegeven ter uitoefening van de tuinbouw of landbouw. Het perceel is te bereiken via de Roomweg.

De Pararaclijn vormt nagenoeg de noordgrens van het indianendorp Bernhard-dorp aan het Pad van Wanica. Ten zuiden van de Pararaclijn, deel uitmakend van de voormalige houtgrond Matille van de plantage Libanon, werden door de Surinaamse overheid eind jaren negentig grondhuurkavels uitgegeven ter uitoefening van de tuinbouw of landbouw. Bijkans 80 percelen van elk 1 ha groot werden toen ter beschikking gesteld ten behoeve van agrarische productie.

Eén van deze percelen, aangeduid met het nummer 12, wordt te koop aangeboden. Behoorlijke infrastructuur ontbreekt nog wel in dit gebied, wat tot gevolg heeft dat de bereikbaarheid van de kavel in het grote regenseizoen extra bemoeilijkt is. Ook ontbreken elektriciteits- en wateraansluitingen op dit project. Recentelijk zijn op eigen initiatief van de grondhuurders stappen ondernomen om dit probleem met de daartoe belaste regeringsautoriteiten te bespreken en structureel aan te pakken.

Lees verder...

Het terrein is te bereiken via het verlengde van de Roomweg, een zijweg van de Grankreekweg. Het perceel is ongeveer 1,3 km landinwaarts gelegen en dan nog eens 500 m richting het noorden.

Heeft u zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan kunt u voor de scherpe prijs van €25.000 in het bezit komen van deze kavel.
Neem gerust contact op met de makelaar voor meer informatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Perceel ten zuiden van de Pararaclijn, d.u.v. de grond Libanon pc 12 • Para • Para • Suriname