Pooiweg 87 & 88

Pooiweg 87 & 88

Ontdek de mogelijkheden: 1000m² grond te koop aan de rustige Pooiweg!

Objectcode: KP00465

€ 42.500

$ 45.224

SRD 1785000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Perceelopp.: 1000 m²
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 25 m

Omschrijving

Stel je voor dat je elke dag ontwaakt te midden van een serene omgeving, omgeven door de rustieke charme van de Saramaccapolder. Surgoed verwelkomt u bij de Pooiweg, een rustige straat die een kans biedt om te genieten van weidse ruimte, sereniteit en de vrijheid om uw droomhuis te realiseren.

Deze percelen van samen 1000 m² aan de Pooiweg zijn een uitnodiging voor iedereen die verlangt naar ruimte, vrijheid en bouwmogelijkheden. De toegang tot de percelen verloopt via een zandweg. Hier kunt u ontspannen en genieten van rustige ochtenden, omringd door de natuurlijke schoonheid van het landschap. De locatie, te midden van groen, biedt ook volop ruimte voor diverse buitenactiviteiten, waardoor het een ideale omgeving is voor wie een gezonde levensstijl waardeert.

Met een eigendomsgrondtitel geven deze percelen niet alleen de vrijheid om te bouwen, maar ook een solide basis voor uw investering. Met een frontbreedte van 20 meter en een perceeldiepte van 25 meter biedt het voldoende ruimte voor bouw naar wens. De omheining rondom waarborgt niet alleen uw privacy, maar draagt ook bij aan een gevoel van veiligheid.

Een van de bijzondere kenmerken van deze percelen is de nabijheid van scholen, een sportcomplex en winkels waardoor het niet alleen een oase van rust is, maar ook praktisch en handig voor het dagelijkse leven. De percelen kunnen ook los van elkaar gekocht worden. U profiteert van de sereniteit van het platteland zonder concessies te doen aan de toegankelijkheid van essentiële voorzieningen.

Lees verder...

Grijp deze kans aan en laat uw droomhuis werkelijkheid worden op deze idyllische locatie.

Belangrijke kenmerken:
• Perceeloppervlakte van 1000m².
• Percelen kunnen afzonderlijk van elkaar gekocht worden.
• Ruimte, vrijheid en mogelijkheden voor uw droomhuis en tuin.
• Gemakkelijke toegang tot nabijgelegen voorzieningen.
• Mogelijkheden voor buitenactiviteiten.
• Strategische ligging met goede verbindingen voor het beste van beide werelden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van deze percelen te district Wanica.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Noja Manstra

+597 8832674

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Pooiweg 87 & 88 • Saramaccapolder • Wanica • Suriname