Saffraanweg perc. 158

Saffraanweg perc.158

Eigendomsperceel met fundering in Intervast verkavelingsproject

Objectcode: KP00936

€ 22.000

$ 23.876

SRD 924000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 437.55 m²
Frontbreedte: 17.5 m
Diepte: 25 m

Omschrijving

Ruime kavel aan de Saffraanweg, slechts 1 kavel verwijderd van de geasfalteerde hoofdweg Vredenburgweg serie A weg.

De Saffraanweg in dit kleinschalig verkavelingsproject heeft slecht 2 toegangswegen waardoor er sprake is van bestemmingsverkeer. In het project is er al redelijk wat bebouwing zowel aan de voor- als achterzijde, wat een goede indicator is voor het vertrouwen in de opzet van dit project en de verdere ontwikkeling.

Vanwege de gunstige ligging van de aangeboden kavel aan de voorzijde van dit project is het een zeer korte afstand (15 m.) naar de hoofdweg.

Het perceel is reeds voorzien van kokers en heeft tevens een fundering ter grootte van ongeveer 200 m2. Voorzieningen die u met de aanschaf van dit perceel een substantiële besparing op de bouwkosten oplevert. In relatie tot de gestelde prijs voor deze leuke kavel, mag u zonder enige twijfel de aankoop beschouwen als een slimme investering! Bent u nu op zoek naar een goede en betaalbare kavel, dan is tijd uw grootste vijand. Bij twijfel bent u namelijk te laat!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Saffraanweg perc. 158 • Vredenburg Serie A • Wanica • Suriname