Siperjanusstraat 253

Siperjanusstraat 253

Kavel in zijstraat Ringweg

Objectcode: P0736B6

€ 40.000

$ 42.916

SRD 1680000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 450 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 18 m
Diepte: 24 m

Omschrijving

Kavels omgeving Ringweg Noord.

Het perceel
Op een prachtige locatie met veel natuurgebied hebben we deze eigendomskavel van 449.63 m² te koop aan de Siperjanusstraat. Deze kavel heeft een frontbreedte van 18.45 meter. Het ligt in een zijstraat van de Ringweg Noord, die 5 minuten aansluiting biedt op zowel het noorden als het zuiden van Paramaribo. Deze kavel loopt aan een doodlopende weg waarop volop ontwikkeling plaatsvindt. Aan de voorzijde van de kavel is er een openriolering, die u altijd kunt laten dempen en de kokers kunt laten plaatsen voor een gesloten riolering. Bent u een natuurmens die op en prachtige locatie in Paramaribo een huis wilt bouwen, maar toch het gevoel wilt hebben dat u buiten de stad zit? Dan is dit uw ultieme kans. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig in de omgeving en kunnen na het bouwen meteen aangesloten worden.

De omgeving
Het perceel ligt centraal. De ringweg is nu een van de belangrijkste hoofdwegen geworden in Paramaribo. De hele omgeving komt tot ontwikkeling; van de International Mall, warenhuizen, shoppingcenters, eetcafés, apotheken, servicestations en sport- en zwemscholen. De kavels dichtbij de Ringweg worden steeds interessanter vanwege de goede ontwikkelingen in deze omgeving.

Lees verder...

Voorzieningen
Momenteel is de weg nog een zandweg, maar dat zal uiteindelijk omgezet worden in een verharde weg.

Samenvatting
Mooie kavel in een goede centrale bruisende omgeving.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Siperjanusstraat • Ringweg Noord • Paramaribo • Suriname