Sir Winston Churchillweg 1D

Sir Winston Churchillweg 1D

Courant gelegen zakelijk terrein

Objectcode: KP00688

€ 390.000

$ 418.432

SRD 16380000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Zakelijk
Perceelopp.: 12788 m²
Frontbreedte: 44 m
Diepte: 198 m

Omschrijving

Aan de Sir Winston Churchillweg, omgeving Livorno, ligt dit gunstig gelegen commercieel terrein, een absolute toplocatie voor een zakenpand of loods.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw business, dan is deze locatie een absolute must. Zeldzaam vindt u terreinen te koop aan de Winston Churchillweg, op korte afstand van de brug over de saramacca doorsteek. Dit betreft een unieke locatie in een zakelijke industriële omgeving met directe bereikbaarheid vanuit diverse uitvalswegen en de haven van Suriname.

Het terrein heeft een frontbreedte van 44 meter aan de Winston Churchillweg en is aan de achterzijde omheind middels een stenenschutting. Ook een deel van de rechterzijde heeft een schutting. Het gehele terrein is ontbost en heeft een open riolering. De titel van het terrein is grondhuur, uitgegeven voor economische doeleinden.

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en u kunt direct aanvang nemen met eventuele bouwwerkzaamheden. Deze terreinen zullen in de toekomst snel in waarde stijgen door het geringe aanbod en de toenemende vraag naar terreinen in een industriële omgeving.

Interesse? Maak gauw contact.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Sir Winston Churchillweg 1D • Livorno • Paramaribo • Suriname