Sir Winston Churchillweg 25

Sir Winston Churchillweg 25 - Prachtige kavel Parakreek - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sir Winston Churchillweg 25

Prachtige kavel Parakreek

Objectcode: P0639B3

€ 80.000

$ 90.421

SRD 1896080


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 4524.08 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 19 m
Diepte: 128 m

Omschrijving

Prachtige kavel Langs de Parakreek, nog geen 500 meter verwijderd van de Surinamerivier.

De percelen
Dit eigendomsperceel heeft een oppervlakte van 4524.08 wateruitzicht rond de 40 meter. Het voordeel van de ligging van het terrein is dat het aan de voorzijde direct de hoofdweg grenst en aan de achterzijde het water. Het is dus geschikt voor zowel privé als commerciële doeleinden. Het terrein in echter nog niet in cultuur gebracht en hierbij nog niet gereed voor bebouwing. Dit geeft u wel de unieke kans om vanaf de start dit naar wens te ontplooien. Het perceel is vanuit Paramaribo binnen vijftien minuten te bereiken en grenst aan de achterzijde aan de Parakreek. Op nog geen 500 meter verwijderd loopt de Pararivier uit in de prachtige Surinamerivier. Hierdoor kun je makkelijk met een boot de Surinamerivier en het welbekende Houttuyn Wellness River Resort binnen één minuut bereiken.

De Sir Winston Churchillweg is zeer goed bereikbaar vanwege de nieuwe brug die onlangs is geopend over de Saramacca Doorsteek; perfecte bereikbaarheid en aansluiting naar de stad. Opvallend zijn de verschillende villa woningen langs het water. Op dit moment stijgt de vraag naar terreinen in deze omgeving, vanwege de nieuwe ontsluiting van dit gebied.

Alle nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit zijn aanwezig en kunnen na het bouwen meteen aangesloten worden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Sir Winston Churchillweg • Ornamibo • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!