fbpx
Sir Winston Churchillweg, Waterland

Sir Winston Churchillweg, Waterland

Sir Winston Churchillweg, Waterland - Groot eigendomsterrein langs de Surinamerivier, geschikt voor diverse doeleinden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sir Winston Churchillweg, Waterland

Groot eigendomsterrein langs de Surinamerivier, geschikt voor diverse doeleinden

€ 295.000

$ 343.488

SRD 4,861.726


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Investering, recreatie, industrie, ontwikkeling
Perceelopp.: 30000 m²
Bodem: Zand/klei
Frontbreedte: 107 m
Diepte: 293 m

Omschrijving

Bent u op zoek naar een groot terrein geschikt voor diverse doeleinden langs de Surinamerivier? Dan is dit zeker iets om in gedachte te houden. Dit grootte terrein van maar liefst 3 ha heeft de titel eigendom en heeft een prachtig Waterfront van 107 strekkende meters. Op dit gedeelte van de rivier vindt geen landafslag plaats en het opspuiten van een strand behoort tot de mogelijkheden.

Het terrein kunt u bereiken als u vanaf de Sir Winston Churchillweg bij de haarbocht van waterland rechtdoor rijdt waar de betegelde weg overgaat in een bauxiet weg. Deze weg rijdt u door voor 2,5 kilometer waarna u het terrein bereikt. Helaas is stroom is nog niet doorgetrokken tot de kavel. Dit terrein is begroeid met secundair bos; het is in het verleden al een paar keer ontbost en dient inderdaad bijgehouden te worden. Dat het terrein in gebruik is geweest en volledig in cultuur laat het vervallen pand wat er op staat zien. Dit pand is deels nog bruikbaar, maar compleet begroeid en staat precies in het midden van het terrein.

Grote eigendomsterreinen langs de Surinamerivier zijn in trek voor investeerders, recreanten en industrie. De prijzen zijn zeker niet mals, daarentegen is dit terrein zeer gunstig in zijn prijs-kwaliteitsverhouding.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Sir Winston Churchillweg, Waterland

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Sir Winston Churchillweg • Waterland • Para • Suriname


Deel deze pagina!