Slijkgrasweg 51

Slijkgrasweg 51 - Grondhuur kavel in de wijk Texas, bouwrijp aangeboden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Slijkgrasweg 51

Grondhuur kavel in de wijk Texas, bouwrijp aangeboden

Objectcode: P0654B3

€ 16.500

$ 18.649

SRD 391066.5


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 475 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 16 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Dit grondhuur terrein met een oppervlakte van 475m2 ligt in de wijk Texas, die deel uitmaakt van de omgeving Nieuw Charlesburg. Zeer gemakkelijk bereikbaar via de Ringweg en in een buurt waar inmiddels de wegen allemaal betegeld zijn. De wijk Texas die oorspronkelijk bekend stond als een wijk waar veel gronden geoccupeerd waren is inmiddels gestructureerd. De wegen zijn netjes betegeld, water en stroom aanwezig en de bewoners zijn begonnen met het bouwen van stenen woningen. Langzaam maar zeker ontwikkelt deze voormalige negatief bekendstaande buurt zich naar een leuke woonwijk.

Bent u op zoek naar een bouwkavel in een omgeving dichtbij Noord, dan is dit een optie voor een startend gezin. Een zeer scherpe prijs voor een kavel wordt hier aangebonden, de aanwezige opstallen zijn te verwaarlozen en zullen verwijderd moeten worden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Slijkgrasweg • Nieuw Charlesburg • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!