Suppenstraat perc. 23 te Overbridge

Suppenstraat perc. 23 te Overbridge - Recreatieperceel in directe verbinding met de Surinamerivier - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Suppenstraat perc. 23 te Overbridge

Recreatieperceel in directe verbinding met de Surinamerivier

Objectcode: P0757B6

€ 53.000

$ 57.489

SRD 2226000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning, recreatie
Perceelopp.: 1183 m²
Bodem: Mix
Frontbreedte: 23.65 m
Diepte: 50 m

Omschrijving

Mooi gesitueerd recreatieperceel van bijna 1200 m² te Overbridge. De bijzondere ligging op een hoek aan de Suppenstraat, bevindt zich niet ver van de toegang tot het recreatieoord Overbridge. De achterzijde van het perceel grenst aan een kanaal dat in directe verbinding staat met de Surinamerivier. Ideaal voor watersportactiviteiten.

Hoewel de omgeving vrij groen is, bevinden de percelen zich in een gebied dat vrijstaat van het bos en als woonomgeving van dit recreatiegebied is aangelegd.
De afstand naar het ‘Overbridge River Resort’ waar de verschillende recreatiemogelijkheden zijn, is op loopafstand van slechts 300 m.

Het perceel is schoon en vrijwel alle voorzieningen zijn aanwezig om gelijk te starten met de bouw.

De mogelijkheid om uw eigen recreatiewoning te bouwen nabij het Overbridge Resort is natuurlijk een luxe waar veel mensen over dromen. Met de aankoop van dit perceel wordt een belangrijke stap in het realiseren hiervan gezet. Wonen in een omgeving waarin u permanent het gevoel van vakantie in eigen land heeft……het is mogelijk! Neemt u contact op voor nadere bijzonderheden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Suppenstraat • La Simplicité • Para • Suriname