fbpx
Surivillage 2 641 Noord Paramaribo Surgoed Makelaardij NV P0509B6 1 - Surivillage 641

Surivillage 641

Surivillage 641 - Ruime bouwkavel te Surivillage, gelegen op een locatie met een wijd uitzicht achter het terrein met veel flora en fauna. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Surivillage 641

Ruime bouwkavel te Surivillage, gelegen op een locatie met een wijd uitzicht achter het terrein met veel flora en fauna.

€ 59.000

$ 65.902

SRD 491.500


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 1129 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 32 m
Diepte: 35 m

Omschrijving

Dit terrein ligt aan het rustig gedeelte van Surivillage 2. De omgeving is rustig, maar echter al met bebouwing in de directe omgeving. Zeer geschikt voor degene die rustig willen wonen maar ook niet helemaal compleet afgezonderd.

Het perceel
Dit terrein heeft een frontbreedte van 32 meter en een diepte van 35 meter. Het terrein heeft wat laag wied dat schoongemaakt moet worden, maar na zeer courant en een ideale vierkante afmeting zou u gelijk kunnen beginnen met bouwwerkzaamheden. Aan een zijkant van het terrein wordt nu een schutting opgetrokken; er zijn al buren.

Voorzieningen
In de directe omgeving zijn alle nutsvoorzieningen zoals water en stroom aanwezig en de omgeving is goed bebouwd. Wateroverlast is in deze straat niet geconstateerd.

Samenvatting
Dit perceel is voor zijn prijs en afmeting zeer courant met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Thijs-Mouchart-CEO-Makelaar-Surgoed-Makelaardij-NV-Paramaribo-Suriname2

Thijs Mouchart

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Surivillage 2 • Surivillage • Paramaribo • Suriname