Tandoeweg perc. 2408, Nieuw Amsterdam

Tandoeweg perc. 2408, Nieuw Amsterdam

Budget perceel te Nieuw Amsterdam

Objectcode: P0740B6

€ 10.500

$ 11.403

SRD 441000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 628 m²
Bodem: Klei mix schelp
Frontbreedte: 17 m
Diepte: 37 m

Omschrijving

Zeer betaalbaar perceel te Nieuw Amsterdam. Een absolute buitenkans om met een bescheiden budget te kunnen beschikken over uw eigen perceel. De ligging van dit perceel is aan de Tandoeweg op nog geen 350 meter verwijderd van de hoofdweg. Dit perceel ligt gunstig aan het eind van de straat en grenst aan een afwateringskanaal. Hoewel de omgeving nog niet volledig ontwikkeld is, zijn de aansluitingen van EBS en SWM reeds in de directe omgeving aangelegd. Dit is een enorm voordeel aangezien er indien gewenst gelijk gestart kan worden met de bouw na aankoop

Het is uitgebreid in het nieuws vermeld dat er belangrijke ontwikkelingsplannen zijn voor dit gebied in Commewijne. Dit zal zonder twijfel vertaald worden in een stijging van de waarden van de percelen in deze omgeving. Het behoeft daarom geen nadere uitleg dat dit perceel van deze grootte met deze prijs een risicoloze investering is met een gegarandeerd rendement. Neemt u spoedig contact als u deze kans niet wil missen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Tandoeweg • Nieuw Amsterdam • Commewijne • Suriname