blank

Verlengde Pronkweg 2184, voortaan bekend als Voorburg 2202

Verlengde Pronkweg 2184, voortaan bekend als Voorburg 2202 - Ruim zakelijk terrein gelegen aan de hoofdweg - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Verlengde Pronkweg 2184, voortaan bekend als Voorburg 2202

Ruim zakelijk terrein gelegen aan de hoofdweg

Objectcode: KP00975

€ 79.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Zakelijk
Perceelopp.: 3964 m²
Frontbreedte: 48.11 m
Diepte: 78.74 m

Omschrijving

Dit prachtig terrein, gelegen aan de hoofdweg in Commewijne, biedt talloze mogelijkheden voor uw zakelijke plannen. Met voldoende ruimte en een strategische ligging, is dit de ideale locatie voor diverse ondernemingen. Het terrein heeft een oppervlakte van 3964,49 m², met een frontbreedte van 48,11 meter en een diepte van 78,74 meter.

Omgeving:
Ontwikkelende buurt: De omgeving is in opkomst, met meerdere bouwprojecten in de nabije omgeving, wat de waarde van uw investering alleen maar zal doen toenemen.

Toeristische trekpleister: Het terrein ligt op korte afstand van Nieuw-Amsterdam, een van de belangrijkste toeristische attracties van Commewijne. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor toerisme-gerelateerde bedrijven zoals hotels, restaurants en recreatieve voorzieningen.

Waarom kiezen voor dit terrein?
Uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid: Gelegen aan de hoofdweg, is dit terrein gemakkelijk te bereiken en biedt het uitstekende zichtbaarheid voor uw bedrijf.

Veelzijdige mogelijkheden: De ruime opzet maakt het geschikt voor diverse zakelijke doeleinden, van commercieel vastgoed tot recreatieve ondernemingen.

Groeiende omgeving: Met de continue ontwikkeling van de omgeving en de nabijheid van toeristische trekpleisters, bent u verzekerd van een gunstige investering voor de toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Dit is uw kans om te investeren in een terrein met eindeloze mogelijkheden in een snel ontwikkelende regio!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Verlengde Pronkweg 2184, voortaan bekend als Voorburg 2202 • Voorburg • Commewijne • Suriname