fbpx
Vredenburg serie A 169

Vredenburg serie A 169

Vredenburg serie A 169 - Prachtig landelijk wonen aan het water voor een zeer betaalbare prijs - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Vredenburg serie A 169

Prachtig landelijk wonen aan het water voor een zeer betaalbare prijs

€ 27.500

$ 29.703

SRD 221.528


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 396 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 15 m
Diepte: 26 m

Omschrijving

Uw eigen woning bouwen op een terrein grenzend aan het water is vaak een dure aangelegenheid. De terreinen langs rivieren gaan voor hoge prijzen weg, met name als u iets zoekt in een redelijk courante omgeving in de nabijheid van de stad. Dit terrein aan een groot meer biedt perspectief indien u tegen een zeer schappelijke prijs wilt genieten van water en natuur.

Gelegen te Vredenburg in een zijstraat van de serie A weg is deze kleinschalige verkaveling. Enkele terreinen op dit project grenzen aan het water van dit meer. Nutsvoorzieningen zoals stroom en water zijn aanwezig. Dit terrein heeft een frontbreedte aan de weg van 15 meter en een diepte van 26 meter. U kunt dit terrein makkelijk verlengen tot aan het meer en daar afschroeien tot 32 strekkende meters; deze grond heeft u er dan als het ware gratis bij. U zult zien dat het uitzicht fenomenaal is en u altijd een heerlijke bries voelt.

Op dit terrein kunt u uw woning bouwen met uw eigen steiger aan het water. Kortom, wonen in een landelijke omgeving aan het water is binnen handbereik.

Vredenburg serie A 169

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Vredenburg serie A weg • Vredenburg • Wanica • Suriname