Wakaistraat 2

Wakaistraat 2 - Renovatiewoning op royaal perceel (1227 m2) centraal in Zuid - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Wakaistraat 2

Renovatiewoning op royaal perceel (1227 m2) centraal in Zuid

Objectcode: KP00381

€ 149.000

$ 157.827

SRD 6258000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 1227 m²
Frontbreedte: 38 m
Diepte: 32.5 m

Omschrijving

Op zoek naar een unieke zakelijke kans? Grijp nu de gelegenheid om een renovatiewoning op een zeer ruim perceel te verwerven, strategisch gelegen achter het Fernandes bedrijvencomplex aan de Kernkampweg. Dit intiem gelegen perceel met een oude renovatiewoning van ongeveer 110 m2, bevindt zich op slechts 20 meter afstand van de drukke Kernkampweg, wat enorme voordelen met zich meebrengt voor ondernemers met een scherp inzicht op de bijzondere mogelijkheden van deze locatie.

Deze ideale locatie biedt namelijk het beste van twee werelden, de nabijheid van een levendige hoofdweg, maar zonder de nadelen van overmatig verkeer. Hierdoor heeft u het voordeel van een rustige omgeving met uitstekende bereikbaarheid.

Met een zeer centrale ligging opent dit perceel talloze mogelijkheden voor diverse commerciële activiteiten. Stel u voor dat u bedrijfsunits ontwikkelt die perfect aansluiten op de behoeften van bestaande moderne ondernemingen of ‘start ups’. Of creëer een schitterend, centraal gelegen appartementencomplex waarmee de vraag naar kwalitatief goede huisvesting in de omgeving overtroffen wordt. De bedrijvigheid aan de nabij gelegen Johannes Mungrastraat, Kernkampweg en de Gemenelandsweg zijn een concrete indicatie dat de locatie van dit perceel een bijzondere commerciële strategische waarde heeft.

Ondernemers en investeerders opgelet! Er komt geen 2e kans………!!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Wakaistraat 2 • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!