fbpx
Wendystraat perceelnr. 64

Wendystraat perceelnr. 64

Wendystraat perceelnr. 64 - 3,9 ha groot perceel nabij de vernieuwde ‘Highway’ - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Wendystraat perceelnr. 64

3,9 ha groot perceel nabij de vernieuwde ‘Highway’

€ 85.000

$ 98.971

SRD 1,400.836


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Perceelopp.: 39000 m²
Bodem: Mix
Frontbreedte: 90 m
Diepte: 404 m

Omschrijving

Zeer interessant investeringsobject in een ontwikkelingsgebied, op korte afstand van de vernieuwde Highway. De verbinding van de Highway naar dit perceel is volledig betegeld. De weg is zodanig aangelegd dat er een in- en uitgang is. De weg voert langs enkele reeds ontboste en reeds in ontwikkeling gebrachte percelen. Tegenover dit perceel is er een verkavelingsproject gestart. De belangrijke voorziening van electriciteit is ook reeds aangelegd langs de hele route in dit gebied.

Het perceel
Het perceel is bebost en ligt iets hoger t.o.v. de weg. De frontbreedte is 90 meter en de achterzijde is 105 meter. Aan de voorzijde is er een betegelde weg.

Samenvatting
Dit perceel biedt, gezien de gunstige ligging, meerdere mogelijkheden voor gebruik. De voorzieningen die reeds in de buurt getroffen zijn, zoals electriciteit en de reeds betegelde toegangsweg vanaf de opnieuw geasfalteerde “Highway”, zijn een belangrijke indicatie dat dit gebied verder ontwikkeld gaat worden en dit object voor deze prijs op dit moment absoluut een zeer interessante investering is.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Wendystraat perceelnr. 64

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Wendystraat • Plantage Accaribo • Para • Suriname


Deel deze pagina!