Witte Lotusstraat perc. 12, 13 en 14

Witte Lotusstraat perc. 12, 13 en 14 - 3 naast elkaar gelegen percelen voor 1 prijs - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Witte Lotusstraat perc. 12, 13 en 14

3 naast elkaar gelegen percelen voor 1 prijs

€ 65.000

$ 79.061

SRD 1235000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 1120 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 59 m
Diepte: 19 m

Omschrijving

Bent u op zoek naar privacy en rust in een bijzonder groene en idyllische omgeving? Dan is dit mogelijk een hele goede optie; 3 naast elkaar gelegen percelen, opgehoogd en omheind te Leonsberg. Bij elkaar betreft het een royaal perceel met centraal op het terrein een gebouw wat voorheen gebruikt werd als werkruimte annex atelier. De 3 percelen liggen aan het eind van een doodlopende straat, waardoor er slechts sprake is van bestemmingsverkeer en de factor privacy gegarandeerd is. Het betreft een unieke en inspirerende locatie, die de liefhebber van groen wonen of recreëren absoluut zal aanspreken.

Het perceel
De percelen zijn bouwklaar en liggen in een zijstraat van de geasfalteerde Sidodadieweg. De zijweg naar de percelen is verhard.

Voorzieningen
Stroom en water zijn al aangelegd in de omgeving.

Samenvatting
Groen, rust en privacy zijn de ‘keywords’. U kunt dit zelf ervaren door een bezoek te brengen op locatie en tot de conclusie te komen dat de omschrijving inderdaad conform de beleving is. Wilt u aanvullende informatie? Neemt u contact op!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Witte Lotusstraat • Leonsberg • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!