Zijstraat Boxel Paraweg

Zijstraat Boxel Paraweg - Door natuur omringd mooi perceel - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Zijstraat Boxel Paraweg

Door natuur omringd mooi perceel

Objectcode: P0710B6

€ 57.500

$ 61.685

SRD 2093747.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 3917 m²
Bodem: Mix
Frontbreedte: 30 m
Diepte: 121.50 m

Omschrijving

Een ruim eigendomsterrein in een natuurlijke omgeving niet ver van de Paraboxelweg. Dit terrein met een afmeting van 3917 m² is ideaal om uw droomwoning op te zetten en is geschikt voor de persoon die wenst te tuinieren en wilt genieten van de natuur.

U hebt op dit terrein alle mogelijkheden om iets moois op te zetten naar uw wens. Hoofdzakelijk bestaat het terrein uit secundair bos en kunt u er zelf verdere invulling aan geven hoe u het ontbost en welke bomen u laat staan.

Het mooie van dit perceel is dat u niet ver verwijdert bent van onze centrum, maar ook kan genieten van het prachtige natuur eromheen en de rust van dit gebied. Het betreft hier een stuk grond met in de nabije omgeving de nodige nutsvoorzieningen.

Samenvatting
Deze weg is nog niet van een naam voorzien maar in nog geen 150 m naar binnen vanuit de Paraboxelweg in de directe omgeving werden voorheen koffie aanplanten gedaan.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Zijstraat Boxel Paraweg • Boxel • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!