blank

Zwarte Kabbestraat perceelnummer 1488

Zwarte Kabbestraat perceelnummer 1488 - Rustig gelegen kavel in het district Nickerie - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Zwarte Kabbesstraat perceelnummer 1488

Rustig gelegen kavel in het district Nickerie

Objectcode: KP00057

€ 20.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bebouwing en bewoning
Perceelopp.: 491 m²
Frontbreedte: 15 m
Diepte: 32.9 m

Omschrijving

Deze mooie kavel is gelegen in het district Nickerie, waar het sociaal karakter en saamhorigheid overheerst uit tijden van weleer. Nee, dit is geen poëzie, maar de realiteit omtrent de ligging en omgeving van deze mooie kavel te Nickerie.

Het perceel
Dit terrein ligt in een zandweg aan de Zwarte Kabbestraat met alle aanwezige nutsvoorzieningen in de omgeving en ligt binnen handbereik van het centrum van Nickerie. Het voorste gedeelte van de weg is vrij redelijk bewoond.

Samenvatting
Wist u dat percelen met een eigendomstitel in de omgeving van de polders zeldzaam zijn? Dit terrein is dus los van de titel uniek qua ligging en voorzieningen. Ready to go en op de markt gezet voor een zeer scherpe prijs.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Zwarte Kabbestraat perceelnummer 1488 • Waterloo • Nickerie • Suriname