Adrichemweg 38

Adrichemweg 38

Mooi terrein grenzend aan twee straten, voorzien van nutsvoorzieningen

Objectcode: V0021

Deel dit object nu!


GEVEILD

Wij adviseren u zelf contact te maken met het notariaat ten minste 1 uur voor aanvang van de veiling om de status te verifiëren.


Status: Geveild
Titel: Erfpacht
Perceelopp.: 74229 m²

Omschrijving

Dit erfpacht terrein grenst met een frontbreedte van bijna 100 m1 aan de betegelde Adrichemweg, vervolgens strekt het terrein zich in de volle lengte uit met een afstand van 787 m1 tot aan een zandweg, richting oud plantage Adrichem (stroom aanwezig, zie de foto’s). De eerste 3 ha. grond aan de zijde van de betegelde Adrichemweg zijn ontbost. Het overige deel van het terrein is niet ontbost. Een toegevoegde waarde is het feit dat het terrein van straat naar straat loopt en dus via twee invalshoeken te benaderen is. In de directe nabijheid is er een verkaveling gaande; het gebied wordt beetje bij beetje ontwikkeld. Een geweldig terrein voor een potentiële investering en/of ontwikkeling.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Klik op de kaart om deze te vergroten!

Adrichemweg 38 • Waterland • Para • Suriname