Afobakaweg 56 hk Weg naar Phedra

Afobakaweg 56 hk Weg naar Phedra

Toplocatie aan de Afobakaweg, ideaal voor houtverwerking

Objectcode: V0028

Deel dit object nu!


GEVEILD

Wij adviseren u zelf contact te maken met het notariaat ten minste 1 uur voor aanvang van de veiling om de status te verifiëren.


Status: Geveild
Titel: Grondhuur
Perceelopp.: 41 ha

Omschrijving

Het westen van Suriname is in ontwikkeling met tal van activiteiten die plaatsvinden w.o.: bosbouw, landbouw, veeteelt, diverse vormen van agricultuur en industrie en niet te vergeten het toerisme is erg in trek. Dit groot terrein ligt langs de Afobakaweg ter hoogte van mast 55 op het kruispunt met de weg naar Phedra en Carolina. Een prachtig punt met hooggelegen grond en een groot terrein van maar liefste 41ha. Dit terrein is geschikt voor diverse doeleinden en doet momenteel dienst als opslag voor hout. Op het terrein is gedeeltelijke infra aangelegd waarover vrachtwagens met zware belading kunnen rijden. Er is een loods gebouwd met containers, een stenen kantoorpand en infrastructurele werken.

De frontbreedte aan de geasfalteerde Afobakaweg is 200 meter lang, vervolgens loopt het terrein diep naar achteren met een diepte van 1100 meter. Het terrein is voor 40% in cultuur gebracht, het overige is bebost met wat ontboste gedeelten.

Bent u een ondernemer en wilt u starten in de houtsector, dan is dit een uitgelezen kans.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Klik op de kaart om deze te vergroten!

Afobakaweg 56 hk weg naar Phedra • Phedra • Para • Suriname