A. Joerawanstraat perc. 21+22

A. Joerawanstraat perc. 21+22

Ruime woning op dubbel perceel nabij de Hermitage Mall

€ 182.000

$ 219.632

SRD 3458


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 361 m²
Perceelopp.: 716 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Zeer ruime woning in een autoluwe straat, evenwijdig aan de Lala Rookhweg. Alle buurtvoorzieningen en ‘leisure’ gelegenheden zijn in principe op loopafstand te bereiken.

De woning
De woning beschikt over 361 m2 woonoppervlakte. De ruimten over de totale woonoppervlakte zijn op een bijzondere geschakelde wijze verdeeld, waardoor de woning ook qua design een aparte uitstraling heeft. Door de constructie van de woning met geschakelde ruimten in de breedte van het perceeloppervlak ontstaat er voldoende ruimte aan zowel de voor- als achterzijde. De woonindeling bestaat uit 3 ruime slaapkamers met airco, een woonkamer met een zeer royale eetkeuken en een handige voorraadruimte, een garage voor 2 auto’s en een zeer ruime vliering die via een solide binnentrap te bereiken is. Het riante achterterras die via brede openslaande deuren in de woonkamer te bereiken is, maakt het niet alleen mogelijk om de living behoorlijk te vergroten bij gelegenheden, maar zorgt bij het openhouden gedurende de dag voor voldoende licht en verkoeling in de belangrijkste leefruimte van de woning. Een deel van de totale woonoppervlakte wordt in beslag genomen door de ruime vliering, waarin een vloer aangelegd is en er hierdoor heel inventief een aanzienlijke ruimte met goed stahoogte gecrëeerd is, die multifunctioneel gebruikt kan worden.

De nette bestrating rondom de woning maakt het geheel onderhoudsvriendelijk en biedt voldoende mogelijkheid om door middel van potten en perkjes de tuin toch een groene uitstraling te geven. Achter de woning is een gezellig en intiem prieel met alle voorzieningen voor het prepareren en cateren van uzelf en eventueel uw gasten of gewoon te relaxen. Rondom de woning is een stevige hoge betonnen schutting, die de privacy en veiligheid waarborgen.

Lees verder...

Een bijzonderheid aan de woning is dat het sinds de oplevering 8 jaren geleden nauwelijks bewoond is geweest. Het is hoofdzakelijk als vakantieverblijf gebruikt. Vanwege het voornemen om het in de toekomst zelf te gaan bewonen is er bij de bouw ook zeker niet bezuinigd op het materiaalgebruik, zowel qua constructie als installaties. Zowel intern als extern is er zoveel als mogelijk geïnvesteerd in duurzame materialen. Dit is dus ook duidelijk waar te nemen aangezien de constructie totaal geen sporen vertoond, die een indicatie zouden kunnen zijn van slechte of mindere materialen. Het betreft een zichtbaar duurzaam gebouwde woning. Een investering voor toekomstige remigratie vanuit Nederland, wat vanwege gewijzigde persoonlijke omstandigheden nu aangeboden wordt voor verkoop.

Het perceel
Het perceel – in feite 2 percelen naast elkaar – beslaat ruim 716 m2 en is fors opgevuld waardoor het ruim boven het straatniveau uitkomt.

Voorzieningen
De woning is voorzien van degelijk hekwerk en dievenijzer. Er is een goed functionerend alarmsysteem. 220/110V aanwezig. Airco’s in de slaapkamers. Alle installaties in de woning zijn vrijwel ongebruikt.

Samenvatting
De woning beschikt qua voorzieningen en ruimten over alle mogelijkheden voor aangenaam en veilig te wonen op een aantrekkelijke locatie. Degelijke bouw met duurzame voorzieningen voor een rechtvaardige prijs. Neemt u vrijblijvend contact op voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  A. Joerawanstraat • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!