Aboenawrokostr. hk. Kromanti Kodjostr. 18

Aboenawrokostr. hk. Kromanti Kodjostr. 18

Woning met perspectief, opknapper!

Objectcode: W0679B6

€ 90.000

$ 106.803

SRD 2272500


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 165 m²
Perceelopp.: 712 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Ik loop niet onder water, maar ik heb wel een opknapbeurt nodig!

De woning
In een zijstraat van de Bonistraat hoek Kromanti Kodjo- en de Aboenawrokostraat staat deze woning; op de traditionele Surinaamse manier gebouwd. Het is opgetrokken met 4” stenen en af gepleisterd; een standaard woning op een stuk land groot 712 m². De woning is op het hogere gedeelte van de Aboenawrokostraat, gelegen nabij de Anton Drachtenweg. De toegangswegen zijn allemaal geasfalteerd en in goede staat. Zowel links als rechts van de woning is er gebouwd. De woning heeft ter beschikking: 4 slaapkamers, 1 woonkamer met een aparte open keuken en een garage voor een auto. Het opknappen van deze woning zal naar schatting twee tot drie maanden duren waarbij u moet denken aan: volledig betegelen aan de binnenkant, een ander plafond, nieuwe keuken, nieuw bad en toilet, voor de garage een roldeur en voor zowel buiten als binnen een totale schilderbeurt, de dakgoten enz. Het is onmogelijk om alles op te noemen, maar dit is in grote lijnen waaraan u moet denken. Al met al is het belangrijk te denken aan het eindresultaat van deze woning. Onze bouw afdeling kan u daar heel goed mee bijstaan. Is dit misschien de woning waar u op wacht? Schroom niet contact met ons te maken voor verdere informatie en afspraken.

Het perceel
Het perceel is geheel omrasterd met twee ingangen voor de auto aan de Aboenawrokostraat en voor de voetgangers aan de Kromantikodjostraat. Het perceel is hooggelegen en loopt niet onder; met een frontbreedte van 22 meter bij 25 meter diep is dit perceel opgehoogd met schelpen en zand.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Samenvatting
Op noord, goed gelegen en het perceel is gunstig gelegen. Wat de woning betreft is er werk aan de winkel, zeker de binnenkant.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Aboenawrokostr. hk. Kromanti Kodjostr. • Geyersvlijt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!