Afobakalaan 26

Afobakalaan 26 - Klassieke tijdloze architectuur, gecombineerd met moderne accenten met als resultaat een verrassend ruime luxe woning, hartje Uitvlugt - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Afobakalaan 26

Klassieke tijdloze architectuur, gecombineerd met moderne accenten met als resultaat een verrassend ruime luxe woning, hartje Uitvlugt

Objectcode: W0750B6

€ 395.000

$ 382.755

SRD 9361895


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Splitlevel
Woonopp.: 410 m²
Perceelopp.: 1044 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 9
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Een prachtige eigentijdse moderne woning gelegen te Uitvlugt, klassieke en karakteristieke kenmerken gecombineerd met moderne architectuur.

De woning
Deze woning valt gelijk op door zijn bijzonder moderne uitstraling. Deze 30-jarige oude woning is strak en modern gerenoveerd door de loop van de tijd. Het betreft een bijzondere woning die je niet snel tegenkomt, dit gecombineerd met de moderne hedendaagse uitstraling maakt het een uniek object in zijn soort.

Het betreft een splitlevel met een open garage onder de woning waar u met gemak 4 auto’s kwijt kan. Gelijk in deze open garageruimte vindt u een ruim terras waar u direct de tuin in kan of aansluiting vindt met een entree naar de woning, het appartement en de kelderruimte onder het huis. Het appartement bestaat uit twee ruimtes met een kleine keuken en bad en toilet faciliteit. Het feit dat dit appartement gescheiden is van de woning en op de begane grond vlak bij de ingang ligt maakt het ideaal te gebruiken als kantoorruimte, aparte appartement voor de opgeschoten kinderen, of zelfs als een werkruimte waar u klanten voor uw zaken zou kunnen ontvangen.

De kelder is niet al te groot, maar toch verrassend makkelijk te gebruiken voor opslag of zelfs om te verbouwen naar een ruimte die u voor andere doeleinden zou kunnen gebruiken. Het achterterras geeft zicht over de achtertuin en is werkelijk een oase van rust en een heerlijke plek om te vertoeven. Deze ruimte onder de woning vanaf de garage tot het terras is volledig beveiligd met dievenijzer, wat gemakkelijk open en dicht te schuiven valt (u zit dus niet opgesloten tussen dievenijzer).

Behalve de ruime entree aan de voorzijde van de woning kunt u het huis ook vanaf de garage betreden. Beide entree’s zijn erg statig en ruim van omzet waarbij u voldoende ruimte heeft voor het opbergen van schoenen of andere zaken. De woonkamer valt op vanwege het mooie parket dat op de vloer ligt. De stenen accent muur gecombineerd met de glazen pui en moderne keuken laat klassiek en modern in elkaar overvloeien. De woonkamer heeft een schuifpui die toegang geeft tot een zeer ruim voorterras met uitzicht over de voortuin en de voorlangs lopende weg (voldoende ruimte voor het opzetten van een zwembad).

Lees verder...

De keuken is een semi-open keuken die met een tussenwand gescheiden is van de woonkamer; deze keuken is vrij modern met diverse aanwezige apparatuur en granieten keukenblad. Bij deze keuken is er een overgang van de parketvloer naar een marmerenvloer, volop warme accenten die de woning extra cachet geven.

Verder vindt u er een bijkeuken die ook modern is en in dezelfde stijl als de hoofdkeuken is afgewerkt; deze bijkeuken die tevens dienst kan doen als laundry geeft toegang tot de achtertuin met zitgelegenheid op het achterterras. Verder vindt u een werkruimte aansluitend op de woonkamer die ook dienst zou kunnen doen als een extra slaapkamer. Uiteraard is er in de woonkamer een toiletruimte, zodat eventuele gasten niet naar de sanitaire gelegenheid rondom het slaapgedeelte hoeven te gaan.

Vanuit de tussengang heeft u een kleine trap die toegang geeft tot de drie slaapvertrekken op de 1ste etage, twee van de slaapvertrekken maken samen gebruik van een sanitaire ruimte met toilet, douche en wasbak. De masterroom heeft een eigen ruime sanitairevoorziening die voorzien is van alle gemakken. Alle sanitaire ruimte zijn hoogwaardig afgewerkt met luxe armaturen en wasbakken.

Het perceel
Het terrein van om en bij 1050 m2 oogt erg ruim, waarbij de woning dusdanig is gebouwd dat er voldoende terrein aan de voorzijde en achterzijde over is voor het eventueel realiseren van een zwembad. De achtertuin is erg schaduwrijk vanwege de vele bomen, u vindt er manjabomen en tal van heesters, struiken en palmen. Een werkelijke oase heeft u in de achtertuin waar verder een klein schuurtje is voor opslag met een kleine buitenkeuken en BBQ.

Voorzieningen
In deze woning is aanwezig: alarmsysteem, camerabewaking, internet, 110/220volt aan stroom, fully airco, warm en koud water, durotank en hydrofoor.

Samenvatting
Een prachtige ruime gezinswoning met zeer veel potentie en mogelijkheden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Afobakalaan 26 • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!