Albatrosstraat No. 10

Albatrosstraat No. 10

Prachtige woning gelegen op een ruim terrein

€ 299.500

$ 361.690

SRD 5690500


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Villa
Woonopp.: 410 m²
Perceelopp.: 2400 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 7
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Prachtige Villa op bijkans ¼ ha eigendom grond aan het begin van Morgenstond, dichtbij de Anton Drachtenweg.

De woning
Deze robuuste villa is 410 m² groot en is in 2002 gebouwd door een vakkundige aannemer. Er is gebruik gemaakt van A1-kwaliteit materialen.

De woning is dusdanig gebouwd dat u zich nergens beknopt voelt. Zo kunnen er 2 SUV’s in de garage, de keuken is ruim, heeft stevige Surinaamse houten kasten en is ruim genoeg voor een eettafel met een minimum van acht zitplaatsen. Vanuit de keuken komt u de woonkamer binnen, deze ruimte is 72 m² groot en de woonkamer heeft aan weerszijde slaapkamers. Aan een zijde staan twee slaapkamers met een douche en toilet ertussen. Aan de ander zijde krijgt u de hoofdslaapkamer met inloopkasten en een vol bad; deze slaapkamer is 50 m². Verder heeft de woning nog twee kamers en een toilet en deze kamers kunnen als slaapkamer, berging of kantoor dienen.

Het perceel
Het perceel van maar liefst 2.400 m² grenst aan drie straten en heeft slechts aan een kant buren. De omrastering is van steen met een metalen hekwerk. Het terrein is zeer goed opgehoogd en is beplant met sierpalmen, vruchtbomen en een grasmat. Er is ook een klein zwembad geïnstalleerd zodat u kunt genieten tijdens de warme of vakantie dagen.

Voorzieningen
Elke slaapkamer is voorzien van airco. De overige voorzieningen zijn: warm water, 110/220V, alarm- en aparte telefoonaansluitingen.

Samenvatting
Luchtig wonen op een ruim stuk grond te Morgenstond, in een villa waarin u zich zeker niet beknopt zult voelen, nog geen 10 minuten van het centrum is nu mogelijk.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

John Noble

+597 710 6677

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Albatrosstraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!