Alibaksweg 23

Alibaksweg 23 - Woning met zes aaneensluitende percelen. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Alibaksweg 23

Woning met zes aaneensluitende percelen.

Objectcode: W0792B6

€ 200.000

$ 193.800

SRD 4740200


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 400 m²
Perceelopp.: 3350 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 6
Badkamers: 3

Omschrijving

Voor zowel woon- als zakelijke doeleinden.

De woning
Op dit perceel bevindt zich een woning die horizontaal op het terrein gebouwd is, zeker vijftien meter van de straat. De woning beschikt over een onder- en bovenverdieping. De begane vloer heeft vier verschillende woongedeelten onderverdeeld in: een keuken, slaapgedeelte, woongedeelte en bad en toilet. Er is ook ruimte voor het parkeren van één auto onder de woning.

Via de L- vormige trap komen wij omhoog en belanden op de galerij. Daarop aansluitend komen wij in de woonkamer met toegang tot de andere drie slaapkamers. De woonkamer heeft een open keuken die niet meer van deze tijd is. Op deze verdieping is er één bad-toilet beschikbaar.

Vanwege de leeftijd van de woning gaat u keuzes moeten maken omtrent de bestemming; hierover gesproken zijn er verschillende mogelijkheden. De mogelijkheid is er om het geheel een zakelijke bestemming te geven, zeker vanwege het feit dat er aan de overkant van de straat drie percelen ter beschikking zijn die goed kunnen dienen als parkeergelegenheid en het andere gedeelte waar de woning op staat als kantoorpand. Voor een betere indruk omtrent deze woning bent u uitgenodigd deze met uw eigen ogen te komen observeren.

Lees verder...

Het perceel
De breedte van het perceel is 24 meter en diepte 72 meter. Een terrein met genoeg mogelijkheden; aan de overzijde vinden wij drie terreinen van samen 56 m breed en 21 meter diep, verbonden via een onverharde weg met de verharde Alibaksweg.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen aanwezig.

Samenvatting
Goed gelegen als woon- of kantoorpand. Vermeldenswaard is dat de Alibaksweg grenst aan de Surinamerivier.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Alibaksweg • Livorno • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!