Aloestraat nr. 5 te Flora A

Aloestraat nr. 5 te Flora A - Efficiënt gebouwde woning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Aloestraat nr. 5 te Flora A

Efficiënt gebouwde woning

Objectcode: W0789B6

€ 69.000

$ 72.836

SRD 1635369


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 140 m²
Perceelopp.: 325 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Fraai en degelijk gebouwde woning op een eigendomsperceel van 325m2. Bijzonder en opmerkelijk aan deze woning in de wijk Flora A is de eerste indruk qua grootte aan de buitenzijde van de woning, wat later zal blijken, in een verrassend contrast is met de ruimten die men in de woning aantreft. De woning oogt van buiten namelijk compact en beslaat bijna de volledige breedte van het perceel, echter is het door de zeer efficiënte indeling van de ruimten in de woning veel ruimer dan men zou verwachten.

De voorzijde van de woning is keurig en onderhoudsvrij bestraat. Het betreden van de woning kan via het gezellige voorterras of de opvallend diepe (± 16 mtr.) garageruimte die zich bijna langs de gehele rechterzijde van de woning uitstrekt. Dit is een diepe ruimte wat zich dus strekt tot aan de achterzijde van de woning en eindigt bij een inpandige berging. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruim en gezellig terras met uitzicht op de tuin. Rondom de gehele woning zijn er goede en solide veiligheidsvoorzieningen getroffen, wat toch een comfortabel gevoel geeft, aangezien de woning ook niet het gehele jaar door bewoond werd. Eigenlijk is de woning als vakantiewoning gebruikt voor korte of langere perioden en heeft dus het voordeel dat het niet intensief bewoond is geweest. Bij het betreden van de woning via het voorterras treft u de woonkamer die weer aansluit op de eetkeuken. Vanuit de keuken zijn er 2 toegangsmogelijkheden naar de overige ruimten van de woning namelijk een toegang tot het achterterras of de doorgang naar de 3 comfortabele slaapkamers, die allen voorzien zijn van een airco. De centrale verbinding tussen de slaapkamers is een hal met een gastentoilet en de ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droger. Naast het gastentoilet is de ruime douche-bad en toiletruimte. Vanuit de slaapkamers naar de hal bent u met enkele stappen op het intieme en gezellige achterterras, wat zeer uitnodigend is voor een gezamenlijk goed ontbijt of lunch of het ‘socializen’ met de rest van het gezin en/of vrienden. Het is zonder twijfel een aangename plek om de dag in alle rust door te brengen.

Lees verder...

De woning heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en beschikt over alle voorzieningen die het wonen aangenaam kunnen maken. Indien u op zoek bent naar een prettige, complete en betaalbare woning, dan is er eigenlijk geen betere optie. Belt u nu voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Aloestraat • Flora • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!