Annemoonstraat 48

Annemoonstraat 48

Woning te Villa Park Kwatta

Objectcode: W0710B6

€ 89.000

$ 100.593

SRD 2109389


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 230 m²
Perceelopp.: 385 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Ruime woning in Gated community tegen aantrekkelijke prijs

De woning
Deze vanwege zijn kleur, opvallende woning staat op het verkavelingsproject Villa Park Kwatta. Dit project is een gated community tussen de Vierde en de Vijfde Rijweg en is voor negentig procent bebouwd. De woning is goed onderhouden, heeft een gesloten garage met een mechanische poort, een ruim voorbalkon, een voorzaal met open keuken en drie slaapvertrekken, waarvan een de master is. Indien de kleur u niet aanspreekt kunt u dat altijd opnieuw laten schilderen naar eigen smaak.

De weg is verder betegeld, straatverlichting en gesloten rioleringen zijn aanwezig. Het terrein is een eigendomsterrein van 385 m², is deels betegeld en beplant met sierstruiken en palmen. De gesloten garage wordt momenteel als extra woonruimte met buitenkeuken gebruikt, maar is in principe een gesloten garage geschikt voor twee auto’s. Voorzieningen zoals 110/220v, airco’s, internet en warm water zijn aanwezig. De woning heeft vele mogelijkheden om die naar eigen inzichten om te toveren.

Samenvatting
Een goed onderhouden woning in een gated community met van alles in de omgeving, tegen een redelijke prijs.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Annemoonstraat • Garnizoenspad • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!