Anton Dragtenweg 98

Anton Dragtenweg 98 - Bijzonder en exclusief wonen aan de rivierzijde van de Anton Dragtenweg! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Anton Dragtenweg 98

Bijzonder en exclusief wonen aan de rivierzijde van de Anton Dragtenweg!

Objectcode: KW00861

€ 595.000

$ 645.749

SRD 24990000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 313 m²
Perceelopp.: 1735 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Als het om wonen aan de Anton Dragtenweg gaat - met name aan de rivierzijde - wordt dit beschouwd als het summum. Dit is natuurlijk niet zonder reden en wordt met name geaccentueerd door de bijzondere en diverse architectuur van de woningen aan deze bekende weg.
Het is ook algemeen bekend dat de waarde van de vierkante meters aan de gewilde oeverzijde tot de hoogste behoren in Paramaribo.

Wij hebben nu een woning in portefeuille, die wij u dus kunnen aanbieden, die niet imponeert qua grootte zoals een aanzienlijk deel van de markante ‘Anton Dragtenweg woningen’. De bijzondere en unieke aspecten van deze woning zijn juist op doordachte en bijzondere manier gelegd op intiem, comfortabel, prettig en in een mooi groen tropisch decor wonen aan de rivier. Dit komt in principe al tot uiting door de situering van de woning vanaf de weg. De woning is namelijk vanaf de weg nauwelijks waar te nemen vanwege de relatief lange oprit vanaf de weg naar de woning. Het betreft een functionele en diepe scheiding waarmee de privacy en intimiteit gewaarborgd worden. Het andere functionele effect is dat hierdoor het dagelijks verkeer op de Anton Dragtenweg niet of nauwelijks waarneembaar is.
Ook zeker niet onbelangrijk te vermelden is dat in veel facetten van deze woning, van fundering tot het dak, zichtbaar en niet zichtbaar, gebruik is gemaakt van materialen van bovengemiddelde kwaliteit.

Lees verder...

Bij het betreden van het terrein via de baksteenrode oprit in een mooi contrast met een keurig onderhouden groen gazon, geflankeerd door verschillende palmsoorten die zorgen voor natuurlijke schaduwvorming, wordt al een tip van de sluier gelicht v.w.b. één van de belangrijkste USP’s van deze woning; dat is zonder twijfel de tuin, die wij verder uitgebreider zullen omschrijven.

Aan het eind van de oprit is de ingang naar de woning met aan de rechterzijde de gesloten garage.
Bij het betreden van de woning, overigens in de breedte van het perceel gebouwd, is door de woningbrede raampartij een panoramisch uitzicht op het inpandig met hardhout (Rode Locus) beklede terras met verhoogd zwembad en deck. Op de achtergrond hiervan de exclusieve tuin; een uniek en fenomenaal groene ‘corridor’ van palmbomen, diverse planten en gras.

De beneden woonlaag bestaat uit een complete living met volledig uitgeruste moderne open keuken. Het geheel is, in harmonie met het woonconcept, voorzien van een duurzame geoliede hardhouten (Rode Locus) vloer. De open en lichte ruimte is door het gebruik van tijdloze materialen een goede basis voor iedere gewenste persoonlijke interieurstijl.
Centraal in de woning is de metalen trap met solide hardhout beklede traptreden naar de verdieping.

De bovenverdiepingsvloer is net als de begane grond ook volledig bekleed met geoliede hardhouten vloerdelen. Op deze verdieping is een royale hoofdslaapkamer met uitzicht op de rivierzijde. Deze kamer beschikt over een zeer recent gerenoveerde badkamer met w.i.c. De andere 2 slaapkamers zijn ruim en zoals alle overige ruimten voorzien van airco's. Tussen de slaapkamers bevindt zich de handige en bekende “Jack and Jill” badkamer.
Op de verdieping is een balkon, gericht op het noordoosten, dus volledig op de wind, wat een uitstekende ‘hangout’ is voor een goed boek, interessante conversatie of gewoon gedachtenloos relaxen en tot rust komen.

De reeds eerder genoemde tuin en in het bijzonder het achterste deel vanaf de woning naar de oever, strekt zich uit over ongeveer 90 m. Vanaf het zwembad met de ideale lengte van 12 meter en een breedte van 3 meter is er aansluitend een riante Groenhart houten pooldeck van 109 m2(!), wat een uitstekende ambiance vormt voor speciale gelegenheden. In het verlengde is een pergola met een houten kapconstructie, wat in combinatie met de in cement gestorte ‘stepping stones’ vloer, de beleving van de tropische tuin optimaliseert.
Het grillig aangelegd pad in het groene decor geeft het bijzondere gevoel van een privé park met uitzicht op de rivier.

De beleving bij dit object is bijzonder en kan verder nog probleemloos uitgebreider omschreven worden, maar uiteindelijk is uw oordeel op locatie de beste optie. Dit moet u ervaren! Neemt u contact op voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Anton Dragtenweg 98 • Elisabeth's Hof • Paramaribo • Suriname