Arecapalmstraat 12

Arecapalmstraat 12

Solide en direct bewoonbare woning voor een aantrekkelijke prijs!

Omschrijving

De in goede staat verkerende woning kan direct betrokken worden. Alle basisvoorzieningen en aansluitingen zijn aanwezig. De woning is gebouwd op een opgehoogd, volledig omheind en goed onderhouden perceel langs een geasfalteerde weg. De rustige wijk waarin deze woning gebouwd is, is zowel voor het openbaar vervoer als via de de verschillende verbindingswegen goed bereikbaar. Verschillende winkels, de Kwattamarkt en de Hermitage Mall zijn op relatief korte afstand te bereiken.

De woning met de bijna 170 m2 woonoppervlakte heeft een standaardindeling met 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, bad-toilet en een was- annex berghok. Aan de voorzijde is een ruim terras in L-vorm aangelegd met de handige keuzemogelijkheid om de auto inpandig te parkeren of op de oprit te plaatsen bij speciale gelegenheden wanneer er extra ruimte nodig is. Achter de woning bevindt zich een terras op de wind wat bereikbaar is via de hoofdslaapkamer. Ook aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruimte waarin de durotank en hydrofoor veilig en beschermd tegen de weersinvloeden geïnstalleerd zijn.

Heel opvallend bij deze woning is de goede positionering van het gebouw, waardoor er een royale tuin aan de achterzijde ontstaat en eveneens de mogelijkheid aanwezig is voor toekomstige uitbreiding middels een aanbouw.

Samenvatting
Een woning inclusief perceel die qua prijsstelling, voorwaarden en voorzieningen bij vergelijking absoluut een betere en voordeligere keuze is dan het zelf bouwen. Bent u op zoek binnen dit budget dan kunt u deze mogelijkheid niet voorbij laten gaan. Het advies luidt dan ook om snel contact op te nemen voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Arecapalmstraat • Kasabaholo • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!

Dit object is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle woningen te koop!