fbpx
Aukestraat hk. Peterstraat

Aukestraat hk. Peterstraat

Aukestraat hk. Peterstraat - Prachtige verdiepingswoning gelegen op een ruim hoekterrein - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Aukestraat hk. Peterstraat

Prachtige verdiepingswoning gelegen op een ruim hoekterrein

€ 199.500

$ 232.291

SRD 3,287.845


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 360 m²
Perceelopp.: 661 m²
Woonlagen: 3
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Prachtig woonhuis gelegen in een semi- gated community.

De woning
Deze prachtige villa is onder beheer van een bekende Surinaams architect tussen 2008 en 2009 volledig gerenoveerd. De woning kreeg bijvoorbeeld een geheel nieuwe metalen dakconstructie, nieuwe ramen, deuren, en hang- en sluitwerk en is ook volledig geschilderd. Men heeft gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit norm bij het aanschaffen van materialen.

Het gebouw bestaat uit drie woonlagen. De begane grond heeft twee slaapkamers en beide kamers hebben een inloopkast. Een woonkamer met kitchenette, douche en toilet en wasmachine ruimte. De eerste verdieping is voorzien van een moderne keuken, een uitgestrekte woonkamer en eethoek, een opmerkelijke hoge plafond. Vervolgens zijn er twee terrassen, voor- en achtergedeelte van het huis. De tweede verdieping heeft twee slaapkamers elk met douche, toilet en inloopkasten.

De woning staat in een semi - gated community, dus u hebt 9 of 10 buren verspreid in de straat. Dit heeft als resultaat dat het een heel kindvriendelijke omgeving is met sociaal contact.

Het perceel
Het perceel staat op een hoek, heeft slechts aan één kant buren en is verder vrijstaand.

Voorzieningen
Dit huis is voorzien van warm water, een alarmsysteem, telefoonaansluitingen en voldoende stroom capaciteit. De slaapkamers hebben allen een airco voor de iets warmere dagen.

Samenvatting
Dit object is heel scherp geprijsd. Dit is uw kans om een prachtige woning te bemachtigen in een gewilde omgeving, het zuidelijk deel van Paramaribo.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Aukestraat hk. Peterstraat

John Noble

+597 710 6677

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Aukestraat hk Peterstraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!