fbpx
Aukestraat hk. Peterstraat Kwatta Paramaribo Surgoed Makelaardij NV Koopwoning W0642B6 5 - Aukestraat hk. Peterstraat

Aukestraat hk. Peterstraat

Aukestraat hk. Peterstraat - Prachtige verdiepingswoning gelegen op een ruim hoekterrein - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Aukestraat hk. Peterstraat

Prachtige verdiepingswoning gelegen op een ruim hoekterrein

€ 260.000

$ 290.447

SRD 2,166.156


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 360 m²
Perceelopp.: 661 m²
Woonlagen: 3
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Onder architectuur gebouwde Villa in een exclusieve woonwijk ter hoogte van de Tweede Rijweg. De wijk staat bekend om zijn veiligheid en directie woningen. De wijk is zeker kindvriendelijk.

De woning
De woning is eind vorige eeuw opgetrokken uit duurzame materialen. Het is uitstekend op de wind en zon gebouwd, waarbij door de raampartijen voornamelijk het natuurlijk licht uitstekend wordt benut. Met zijn indeling verdeeld over verschillende niveaus en hoge plafonnering is er een perfecte harmonie bewerkstelligd tussen stijlvol, strak, open en landelijk gelegen tropenwoning. De tegels zijn van A-kwaliteit alsook de harthouten vloeren welke in een prima staat van onderhoud verkeren. In 2010 is er nog een laag (mancave) bijgebouwd, welke te betreden is via een afstap en momenteel ingericht is als een luxe twee slaapkamer appartement met een kleine doch moderne kitchenette.

In totaal telt de woning vier zeer ruime slaapkamers waarvan twee slaapkamers boven hun eigen bad en toilet hebben en beneden eenmaal.

Lees verder...

Het perceel
Het hoek perceel is zeshoekig en 661 m² groot. Er is een rijpad aangelegd met bestrating. De buitenarchitectuur is aangebracht met Japans gras, vruchtbomen en sierstruiken. De drainage is optimaal.

Voorzieningen
Er is twee fase elektriciteit, warm en koud watervoorziening en een goede functionerende buurtwacht.

Samenvatting
Een uitstekend investeringsobject voor privé maar ook zakelijke bewoning. Een van de weinige high-end properties met een landelijke beleving nog te vinden in zakelijk Paramaribo-Zuid.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
John Noble - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Aukestraat hk Peterstraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname