Bechai Jangbahadoorweg 34

Bechai Jangbahadoorweg 34

Moderne hoogbouwwoning met rust en comfort!

Objectcode: W0840B6

€ 139.000

$ 137.403

SRD 3294439


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 200 m²
Perceelopp.: 425 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Aantrekkelijke woning met aandacht voor detail!

De woning
Deze hoogbouwwoning is volledig opgetrokken van steen met een betonnen tussen vloer en ligt in het district Wanica, aan een zandweg ongeveer 150 meter naar binnen. Bij het opkomen van het terrein is het voorste gedeelte naar de carport toe bestraat met steenslag waarna het erf overgaat naar een mooi aangelegde tuin met straattegels, pergola, verschillende soorten planten- en bloemen soorten.

Er is ervoor gekozen zowel beneden als boven een volledige woning op te zetten. Beneden komen we aan in de woonkamer met twee slaapkamers, wat opvalt is dat er aan de onderzijde van de muur in de slaapkamers gekozen is voor regen stenen die zijn afgedekt met muskietengaas. De keuken beneden is eenvoudig van steen opgetrokken, daarnaast heeft beneden de beschikking over een achterterras; het toilet en de douche zijn in één ruimte. Er is ook op de begane grond een wasruimte en berging. Via de trap aan de buitenkant komen we bij de bovenverdieping op het balkon terecht.

Lees verder...

Door de gehele woning zijn er verschillende kleuraccenten aangebracht op de muren om het geheel aangenaam te maken, maar er is ook met hout gewerkt om opbergruimte, tafels en andere benodigdheden te creëren. De woonkamer boven is betegeld met een laminaat look en heeft een verhoogd plafond waar warme lucht door een fan wordt afgevoerd, waardoor de woning koel blijft en een airco overbodig maakt. De keuken op de verdiepingsvloer is van alle gemakken voorzien: oven, vaatwasser, elektrische kookplaat en een kookeiland. Voor verdere uitleg over deze woning wil ik u uitnodigen een bezichtiging in te plannen waardoor u met eigen ogen kunt zien als dit uw droomhuis wordt.

Het perceel
De breedte van het perceel is 22 meter en de diepte 19 meter, het perceel is opgehoogd en volledig omrasterd. Het terrein beschikt over een bar/ cabana en een opbouwzwembad met een buiten douche en een mooi aangelegde tuin.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig: internet, 110/ 220v, boiler, zwembad, cabana.

Samenvatting
Aantrekkelijke woning, goed onderhouden!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Bechai Jangbahadoorweg • Tout Lui Faut • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!